Ako ísť o tom, frekvenčná syntéza pre GSM?

C

cyclops_steel

Guest
Ja používam MC145152 IC-2. Musím designu pre GSM frekvencie (935MHz - 960MHz) kanálová rozteč je 200kHz. Som naozaj zmätená !!!!!! Jedná sa o prijímač Aplikácia je nejaké on-line návod, ako ísť o návrhu to! Prosím, pomôžte !!!!!!!! Vďaka !!!!!

Wow, kde ste našiel tie hranolky? V múzeu? Budete mať ťažké robiť to, čo chcete, pretože je maximálny vstupný kmitočet pre PLL, že čip je 25 MHz. Jedinou svetlou stránkou je, Programovanie sa vykonáva pomocou paralelný bity, takže nemusíte jazdiť s mikrokontrolérom na program frekvenciu, ale môžete použiť bankový prepínačov.

hehe ........ Bolo mi povedané, navrhnúť frekvenčný syntéza pomocou tohto čipu len! Tu je viac informácií ....... K dispozícii je VCO už navrhnuté !!!!! + IF je 70 MHz musím navrhnúť frekvencia Synth pre prijímač! Vďaka za odpoveď ..... mohli by ste ellaborate viac ...... :)

Asi by som hovoriť svojho šéfa do iného čipu. Keby som mal pištoľ k hlave, by som použiť NEC Prescaler UPB1506, 12,8 MHz kryštálový oscilátor, vydeľte R = 8192, a vydeľte N = 8650, 8651 ,..., 8900. Váš fázový šum bude zlé, a bude postranné 1,56 kHz od nosnej riešiť. Tuning rýchlosť bude pomalý.

Tu je šírenie Excel list. Problém je, že ak budete používať ľubovoľnú hodnotu Prescaler menej ako 64, Freescale čip nefunguje (vstupná frekvencia príliš vysoká). Preto je nutné veľmi nízky fázový detektor porovnaní frekvencia 100 kHz sa veľkosť kroku.

Wow !!!!!!!!! Ste záchranca života ...... Ďakujeme, že ste tak moc !!!!!!! :) Ja budem na tom pracovať a dám vám vedieť pokrok ... Vďaka ešte raz!

Ahoj, práve som si prečítala Orignal miesto a zistil, že potrebujete 200 kHz veľkosť kroku, a to 100 kHz, ktoré som navrhol. Môžete použiť 3.12k KHz porovnaní frekvenciu a fázový šum by mal dostať 6 dB vyššia. Nové tabuľky je priložený.

Ja som pred jedným problémom ............ Maximálna hodnota R môžem dostať do MC145152 je 2048 vzhľadom k tomu, ktoré ste spomenuli 8192 ........ [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Ako by sa táto hodnota vplyv na výkon a okruh!

Konfigurácia je jednoduchá. Neexistuje žiadny vopred skalárne používate 12.8MHz kryštálu potom pomocou R 64, ktorá dáva 200kHz veľkosť kroku zdravý ako PFD frekvencie. Teraz sa líši od N 4325 to4450 dostať 865MHz na 890MHz V prípade nejasnosti pm mňa.

Bože, máš pravdu. List som videl, že 2 rôzne časti čísla na to, ja som sa díval na MC145151-2. Z vašej strany, stačí chcete použiť 2048 deliteľ a vybrať kryštálový oscilátor, ktorý vyústi v porovnaní fázového detektora frekvencii 3,125 kHz. Takže je potrebné kryštálový oscilátor na 6,4000 MHz. Môžete si zvoliť ľubovoľnú R divisior, ktoré chcete, a líšia sa podľa frekvencie kryštálového oscilátora. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 58 minútach: [/color] [/size] kspalla, to je veľmi stará časť kremíka a môže fungovať iba na dobrý deň, na 25 MHz vstup.

Vďaka ľuďom ..... Dokonca som si myslel to isté, za použitia 6.4MHz Crystal. A ešte jedna vec bude jednoduchý operačný zosilňovač (741) stačiť loop filter. Aktívny filter bude lepšie obrad !!!!!!!!!

Pre všeobecné PLL, moja voľba op27. Pomerne nízka hlučnosť, nie príliš veľkú šírku pásma spôsobiť oscilácie problémy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back