Ak by som mal dať rozmery v návrhu PCB, ktoré vrstve?

E

ericmar

Guest
Ahoj všetkým, keby som dať nejaké rozmery v môj návrh PCB, ktorý vrstva by mala som ich na? Uchovávajte-out vrstvy? Vŕtacieho puzdra vrstvy? Vŕtačka vrstvy kreslenie? BTW, je tam informácie, ktoré možno popísať rozdiely medzi všetkými vrstvami? Vďaka, Eric

Ahoj, ja použiť, aby rozmery na vrstve vŕtačku výkresu. Môžete dokonca definovať výrobné vrstvy (FAB) a použiť ich za to, že rozmer dosky.

[Quote = v_kumar] Ahoj použiť, aby rozmery na vrstve vŕtačku výkresu. Môžete dokonca definovať výrobné vrstvy (FAB) a použiť ich za to, že rozmer dosky. [/Quote] Ahoj, Wat RU softvér používate? Ja používam protel. Ako mi bude definovať fabrification vrstvy? Nemôžem možné pridať aktuálnu lietadlo na to, že jo? Vďaka, Eric

záleží na tom, čo sa používajú u nástrojov ur chcete používať kadencia dať do geometrie / Rozmery

I obyčajne používajú vŕtacie výkres rozmery, rada špecifikácie a všetky ďalšie informácie o výrobe. Ale môžete dať na akékoľvek vrstvy, ktorú chcete, výrobca vedieť, čo s tým robiť. t je oveľa lepšie na vrstvu vŕtačku kresby i keď, ako na niektorých webových stránkach, ktoré nemajú moc šancu na vrstvách nahrávanie čudák.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back