aký typ zariadenia môže byť získaná EDA nástroje

B

baiwujushi

Guest
aký typ zariadenia môže byť získaná nástrojmi EDA, keď som sa LVS na platforme icfb? Je R. C, MOS?

Môžete extrahovať čokoľvek, ak píšete pravidiel. Uznanie zariadenia a pripojenie je riadený pravidlami, ktoré sú zlievarenstvo (vrstvy) špecifické. Nepredpokladám, že Cadence nástroje obsahujú tieto informácie samy o sebe, keď ste mohli nájsť šablóny a Poznámky k použitiu. Pravidlá sa zúčastní zlievárne PDK.

Mnohokrát ďakujem, ale ja som wordering či EDA nástroje podporujú tieto druhy pravidiel: pri vysokej napätie / vysoký výkon čipu procesom BiCMOS 1. Kovové vedení vysokého napätia sa prekrývajú dva nwell, vytvorenie parazitné NMOS 2. Nízkeho napätia, poly brány sa prekrývajú dva pwell, vytvorenie parazitné PMOS raz vďaka Jerry

[Quote = baiwujushi] ... Ja som wordering či EDA nástroje podporujú tento druh pravidlami: vysoké napätie / vysoký výkon čipu procesom BiCMOS 1. Kovové vedení vysokého napätia sa prekrývajú dva nwell, vytvorenie parazitné NMOS 2. Nízkeho napätia, poly brány sa prekrývajú dva pwell, vytvoria parazitné PMOS [/quote] Nemyslím si, že takéto parasitics bude získaná. Ale nie. 2. Pravdepodobne by sa našiel pred správou porušením DRC: aktívna plocha (nutné pre nízke napätie gate poly) alebo v blízkosti kríženia 2 pwells určite nie je dovolené.

Ak ste mali HVMET vrstva alebo značky, potom by pravidlá vyzerať ako starý kov-gate MOS extrakt pravidlá. Trik bude v presadzovaní že HVMET disciplíny. Pracoval som v procesoch, ktoré používajú oddelené vddmet, vssmet vrstvy pre uľahčenie krátke kontroly. Verím, že nástroje sú schopní, to je logické výrazy (a možno, doplnok vrstiev nie je v súčasnej dobe), ktoré budete musieť vyvinúť.

Každá kombinácia logické vrstvy, ktoré vedú dobre tvarované obdĺžnik môže byť zariadenie. Logická vrstva kombinácia by malo byť vo vrstve rozpoznávanie zariadení, vyhradené pre zariadenie. Deklarovať zariadenia ako parazitné je dôležitý len pre LVS porovnanie. Myslím, že jediným obmedzením, že všetky odšťavovače majú, je, že umožňujú len neprekrývajúce, niekedy nontouching objekty rozpoznávania zariadenia. Staršia verzia zlyhať tiež neuznáva parazitárne zariadenia nad (pod) primárne zariadenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back