Aký typ kondenzátorov mám použiť pre generovanie POR oneskorenie

A

Analog_starter

Guest
Ahoj všetkým, aký druh kondenzátora používate pre generovanie oneskorenia deassertion POR, MOS alebo MIM? Ak je použitie NMOS SPP (len 10umX10um M = 50 NMOS zariadenia), som zistil, že nemôže byť účtované VDD a len okolo 500mV simulácií. Takže nemôže dosiahnuť V. z komparátora a funkcie chybu. Prečo SPP NMOS má také vlastnosti a ako tento problém vyriešiť? Ďakujeme a zdravíme Analog_starter

Budem odporúčame použiť základné circuirt pre túto aplikáciu, alebo POR okruhu, ale priamo použití kondenzátorov nie je moc dobrý nápad, veľa času som mal problémy práve s POR alebo reset scheme iba s kondenzátorom. Maxim - Dalas mať dobrý čip TI taky.

Ahoj Tohu, Ďakujem za Vašu odpoveď. Vlastne som navrhovaní POR integrované circuirt. A kondenzátor sa používa pre on-chip. Analog_starter

generovať POR deassertion delay
Obvykle sa budem používať malým oneskorením (napr. 0.5us ~ 1us) bunky, a potom kaskádové mnohé jednotky bunky tvoria veľké meškanie.

Ahoj Btrend, Ďakujem za Vašu odpoveď. Mohli by ste mi ukázať detaily štruktúry malým oneskorením buniek? A ako do kaskády je veľké meškanie? Prečo nevyužiť NMOS, alebo MIM kondenzátor? Akékoľvek nedostatky? Vďaka a pozdravom Analog_starter

1. Oneskorenie bunky je jednoducho skladá z 2 invertory a jedným MOS SPP medzi nimi, jeden z dvoch striedača je slabý typ, a iný je typ média. U musel simulovať proti VCC, tempearture, rohové nájsť optimálnu W / L vs oneskorenia. 2. hovoriť o vyššie uvedené sa domnievam, že u už POR signál, a všetci u chcem urobiť, je oneskorenie, kým VCC je pripravený. ale od ur popisu sa zdá, že u porovná POR s nejakým odkazom? 3. Ak je to možné, po ur schémy alebo nápad.

Ahoj Btrend iste! Vlastne moja konštrukcia po ambreesh post. Nemám POR signál a stačí použiť náboj kondenzátora oneskorením komparátora vytvárať to. 21 február 2005 10:37 Re: Výkon na obnovenie --------------------------------------- ----------------------------------------- poviem, čo som používal. 1. Devider odpor. Jeden z odporov musí byť nastaviteľná. 2. BGR 3. Komparátor s vnútornou hysterézie. S jedným vstupom frpm BGR a ďalší z odporu devider. 4. Predpokladajme, že BGR je negatívny vstupný odpor a devider je pozitívny vstup. Pri napájaní hity pozitívny prah, výstup komparátora prejde vysoká. 5. Tento výstup ide na spínač, ktorý spája zdroj prúdu do kondenzátora. 6. Kondenzátor skratovaný na zem pomocou prepínača, ktorý je riadený prvým komparátora výstup. 7. Nabíjanie kondenzátora určuje oneskorenie. 8. Zdroj o výkone kondenzátora a BGR pre anaother komparátora. Akonáhle sa SPP poplatky za napätie BGR POR je deasserted.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back