Aký softvér použiť na simuláciu výške 6 m anténu?

A

Abhishekabs

Guest
Predpokladám, že chcem simulovať anténa, ktorá je 6 meter dlho. (Jeho opravu antén.), Ktorý softvér by mali byť použité?

Ahoj, môžete simulovať jednu anténu a rozšírenie / extrapolovať výsledky predstavovať poľa v HFSS. Urobil som to a je to naozaj užitočné. Urobil som to pre lineárne pole .. Možno budete musieť napísať makro alebo niečo pre nelineárne jeden, ale jeho realizovateľné v HFSS, ja viem, že určite. Ananth.

Súhlasím s Anath. To môže tiež byť hotové s CST štúdio mikrovlnnej rúry. Je to veľmi časovo náročné simulácie veľké pole.

Vďaka všetkým za vaše odpovede. Takže môžeme písať makrá v CST tiež? Chcem kúpiť softvér. tak si idem pre CST? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodiny 15 minút: [/color] [/size] Môžeme to v reklamách?

[Quote = Abhishekabs] Vďaka všetkým za vaše odpovede. Takže môžeme písať makrá v CST tiež? Chcem kúpiť softvér. tak si idem pre CST? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodiny 15 minút: [/color] [/size] Môžeme to urobiť ADS [/quote] Ak máte ADS s hybnosťou, mali by ste byť schopní analze náplasť prvok Momentum. Ja neviem, či by ste mohli urobiť celé pole, hoci. Záleží na vašej freqency (ktorý ovplyvňuje celkové nároky na pamäť). Ak je príliš veľký pre EM analýzu, môžete analyzovať jeden prvok, alebo subarray s kanálmi zachytiť aspoň niektoré z cross-coupling a použiť schéma v ADS pre pripojenie všetko dohromady. Problém s týmto prístupom však je, že stratíte prvok k prvku spojky, ktoré môžu ovplyvniť výsledky, ak sú elektronicky riadenia antény vzor. Pre sústredený útok riadenia, mohlo by to byť OK. V prípade, že prvky sú veľmi blízko seba (napr. 1 / 4 vlnovej dĺžky alebo 1 / 2 vlnovej dĺžky od stredu fázy do fázy centra), potom možno budete mať zachytiť cross-coupling. Aká je vaša frekvencia? - Max

Súhlasím s Max. Externé vzájomnú väzbu medzi elementy môžu mať veľký vplyv na výkon celého poľa. Pravidelné hranice (slave a majster v HFSS) môžu byť použité pre analýzu jednotlivých prvkov s ohľadom na vonkajšie vzájomné prepojenie v arrary. Avšak, vnútorné vzájomné spojenie (napríklad vlnovodu slot pole), nie je možné takto. Neviem, najlepším spôsobom, ako sú vnútorné vzájomné spojenie. Každý, kto vie?

Vďaka za odpoveď priateľov. My frekvencia záujmu 10.7GHz, 20GHz a 37GHz. Musím navrhnúť to isté pre tieto frekvencie. Pri pohľade na riešenie možných problémov, ktoré ste uviedol. Má niekto z vás narazí termín objektív Rotman? Hľadám informácie. Môže byť, že sa používa pre riadenie lúča. Vaše odporúčania vám pomôžu. Ďakujeme Abhishekabs

Pre veľké rozmery antény, je vhodnejšie použiť Wipl-D, je simulácia založené na MoM a pre veľké stavby

Díky moc Bass. Bola som naozaj hľadal takýto softvér. Nástroje Array Designer sú uvedené v tomto software. Dobrý softvér. Môžeš mi povedať, čo je cena tohto software.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back