Aký je význam ESR súdu v LDO? vďaka

K

ken_cn

Guest
Vážení: Moja otázka je, čo je význam ESR na výstupe kondenzátora LDO? a kde sa dávky ESR pochádza? Môžete mi pomôcť? moc ďakujem! Dosah poznanie

ESR znamená, Elektrické Series Resistance zaťaženie kondenzátora na výstupe LDO je. Typicky treba LDO zaťaženie kondenzátory majú nízke ESR. Ak chcete mať väčší vhľad do ESR vplyv na výkon LDO budete chcieť prečítať LDO kniha napísaná Rincon Mora (stiahnuť z tohto odkazu) http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=554438 # 554438 ESR každého zariadenia je opísaná ako: ESR je ten pravý odporová zložka komplexné impedancia Z (w) = R + J x (w) zariadenia, čo komplexné impedancia môže zahŕňať niekoľko relatívne malé odpory, indukčnosti a kapacít. Tieto malé odchýlky od ideálneho správania prístroja môže byť významný, keď je prevádzka za určitých podmienok, tj vysoké frekvencie, vysoký prúd, alebo extrémnymi teplotami. Rôzne spôsoby, ako boli vyvinuté reprezentovať non-ideálne správanie elektrických komponentov, ESR je iba jedným z nich a každý prispôsobené obvyklým spôsobom súčasti používa. Veľa šťastia.

Dovoľte mi urobiť malú opravu po shirin_br je. ESR je skratka pre efektívne Series Resistance alebo Equivalent Series Resistance.

to potrebné pridať malé res série Nosnosť pri behu simulácie?

Áno, ak ste použili keramické SPP, bude sa z ESR 20mohm na 120mohm

ESR vám pomôže k stabilizácii v LDO. Je to hodnota improtant a áno, mali by ste špecifikovať v návrhu

[Quote = Paley] Áno, ak ste použil keramické SPP, bude sa z ESR 20mohm na 120mohm [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back