Aký je prístup k designu zmiešaných signálov IO?

D

diemilio

Guest
Ahoj všetci, Môžete mi niekto povedať, ktorý je obvyklý postup pre zmiešaný signál designu IC? Je určený analógovú časť nezávisle na digitálne časti po obvyklej design flow, a naopak? Ak áno, kedy je plne overiť, alebo simulácia urobiť? Sú analógové a digitálne obvody, nezávisle na simulovaný pred vykonaním úplnú analýzu? Ako je analógový / digitálny rozhranie overiť? Má niekto má nejaké knihy alebo dokumenty, ktoré ukazujú nejaký druh zmiešaných toku signálu design? Vďaka za pomoc, diemilio

nanosim môžu simulovať analógové / digitálne obvody spolu, ale najprv musíte byť istí, že analógové aj digitálne okruh je v poriadku v sepearate simlation, myslím.

Viem, že nanosim dostane ako vstup: korenie súbory a Verilog súbory, ale ako sú analógové a digitálne časti súvisiace s návrhmi? Je digitálny časť navrhnutý pomocou HDL kódu a následné spustenie logickou syntézou, Auto Place & Route atď ..??? ::::::::::::::

Analógové a digitálne časti môžu nikdy byť navrhnuté nezávisle na sebe. Rozhranie musí byť rozhodnuté, a potom obe časti musia byť navrhnuté. Obvykle rozhranie je potrebné zmeniť na základe ťažkostí pri vykonávaní na digitálne alebo analógové strane. Každý diel je navrhnutý tak, usporiadané a overené zvlášť. Finálny rozhrania samozrejme deje len na úrovni netlist. Existujú rôzne simulátory AMS (Analog Mixed Signal), ktorý môže simulovať tieto netlists a overenie rozhraní ... Metóda je hrubší skutočnými analýza rozhranie trasovanie cez netlist ... : D

Dobrý deň! SpectreVerilog môže simulovať zmiešané signál IC. Bloky môžu byť predstavuje usporiadanie, tranzistory obvod, Verilog, Verilog-popis.

Vďaka za vaše odpovede. Myslím, že potrebujem, aby mi ruky na túto tému lepšie pochopiť. Môže niekto mi odporučiť nejaké knihy, alebo odkazy v tejto veci? Vďaka, diemilio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back