Aký je postup pre nastavenie Wavecom WMOD2 modul pre rozhranie PIC?

B

brmadhukar

Guest
Ahoj, ja som sa snaží používať Wavecom WMOD2 modul pre rozhranie PIC. Ale pred tým sa snažím otestovať modem. Modem ukazuje, blikajúca LED, ale nemôžem oznámiť mu Thru Hasičské PC. Môže mi niekto dajte mi vedieť, čo je nastaviť (je rovný kábel potrebná) a postup rovnaký. BRM

ahoj .. testované Wavecom a mal žiadny problém vôbec. Možno, že podanie ruky by mohol byť problém .. skúste nastaviť handshake alebo sa pripojiť k RTS CTS ...

Ahoj, myslíš, že nie je nutné pre RS-232 pre Rx / Tx výmenu? BRM

Ahoj Wavecom je RS232 TTL úrovne, takže prepojenie s PC musíte použiť buď MAX232 alebo 2 tranzistory na úrovni a meničom. Ďalším problémom je, že je Wavecom nepobeží na iné prenosové rýchlosti než 115200 Po pripojení, potom s IPC môžete nastaviť nižšie sadzby. Ale pre všetky testované modemy (Wavecom, Siemens, Motorola a Sagem), dávam prednosť Siemens 35/45/55 alebo Motorola G20. Sagem a Wavecom mať obtiažny podporu a ja naozaj nie doporučujeme. Najlepšie PadsPCB

Dobrý deň, Čo mám robiť s hardvérového riadenie toku dát. By som mal krátke TRS / CTS? Potom môžem použiť jednu RS232. V súvislosti s tým: Okno PC HyperTerminal odpovie OK nejaké nastavenia portu COM modemu AT príkaz bez toho, aby boli použité. Každá myšlienka je všeobecne TIA BRMadhukar

Ahoj, nemá niekto vedieť, Wavecom podporu. Nie sú responing na e-maily. Neviem, či je ich správne kontaktné miesto. Ako sa o najčastejšie otázky? BRMadhukar

Mohol by niekto prosím post obvod rozloženie pre tento modem a ďalšie podrobnosti o ňom

Ahoj som pracoval s Siemens C35 mobilný telefón formou ho ako modem pre môj vstavaný systém založený na 8051 UC. Som si istý, SIEMENS 35 modem alebo iný modem bude fungovať na rovnakom princípe. Pokiaľ ide o komunikačný problém sa týka Dátový kábel zabezpečuje výrobu má obvod pre prevod RS232 na úroveň TTL a že okruh získava energiu z portu COM je samostatne RTS a CTS kolíky na priebežnú nastavenia a ďalšie nízke, že si 9V-12V jednosmerné napájanie pre pohon malých obvodov. Skúste sa na to, ak vaše sú Noy pomocou technológie Hyper teminal. Tam môže byť jedna vec dávať pozor, ak echo vypnutý Váš GSM modem bude vykazovať žiadne odozva na Hyper obdobie. budete musieť obrátiť na ozvenu vydaním ATE1 príkaz. Môže byť, že vyrieši váš problém. Choa

Som použil Ericsson T10 a AVR posielať / prijímať SMS správy. všetko, čo som musel urobiť, bolo pripojenie k rx tx a tx pre RX ako ako čip a telefónne odpracovať úrovniach CMOS. im istý, že modem je outputing TTL úrovne, a tak budete potrebovať jednoduchý obvod MAX232 krokom k náprave týchto baní úroveň a potom by ste mali byť pripravení ísť

Myslím, že Wavecom je už na úroveň RS232, ak si kúpite modul. Mohlo by to byť modem za samozrejmé, ktorá nie je pracovný. Už som použiť Wavecom, ale nebude odpovedať na žiadne problém, ktorý máte, ale mali by ste kontaktovať svojho predajcu, dúfajme, že bude odozva. Už som používal používa Wavecom, ale verzia modulu, ktorý je už držiteľom simkartě atď Ale teraz som používal Sony Ericsson, ktorý je jednoduchší.

Ahoj, teraz modul pracuje v poriadku. Problém sa zdalo byť, že tam tri bity na konci každého riadku skôr očakávané 2 bity (CR / LF ...) B RM

ahoj Mr.Madhukar, dokonca som pracoval na GSM modem a čelia rovnakému problému, tj nie som schopný poslať AT príkazy na modemu GSM od 8051μc. Modem je v poriadku, pretože sa správne reagovať na AT príkazov zaslaných prostredníctvom služby Windows Hyper Terminal. Dokonca aj hardware je v poriadku, pretože som si prečítať AT príkazov do Hyper terminálu. Pomôžte nám tento problém vyriešiť.

I; m záujem o kúpu niektorej GSM moduly (možno 1-10 kusov) pevná on-line, nízke náklady, môžem získať nejaké zdroje? vďaka ps: Som z Malajzie

Môže niekto zverejniť rozloženia obvodov alebo záchvat tohto modemu GSM, alebo mi pomoct v nákupe niektoré kusy ... Vďaka vopred .. ide] Sujith :)

@ Brmadhukar Nie je potrebné robiť nič. Otvorte hyper terminal.Set nastavenia ako 8-n-1 (8 Údaje, Bit-No Parity-1Stop Bit). Riadenie toku žiadne. Potom prejdite na vlastnosti a nastaviť prenosovú rýchlosť 300,600 ..... 9600,115200 jeden po druhom a začať testovanie. V jednom z prenosová rýchlosť nastavenia dostanete odpoveď z modemu. typu AT & stlačte tlačidlo OK enter.If dostanete z modemu potom modem funguje properly.I mňa nemá žiadny problém s týmto modemom. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Príspevok pridal v 18:58 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 18:55 ---------- [/SIZE] [/COLOR] @ nikhilele Skúste [url = / www.ebay.co.uk] eBay - jeden z najväčších britských obchodných miest [/url]

Ahoj, ja som nová v tejto lokalite. 1. som pripojil "Siemens A 50" mobilný Rx (pin5 konektora), Tx (pin 6) a zem (PIN1) s MAX232 usine delič napätia. 2.then max do sériového portu počítača. tak svojho mobilného Rx, Tx logická úroveň je 3,5 V na vysokej, a 0.8V pri nízkej 3. Poslal som na \ r \ n Príkaz string.so môj skutočný príkaz v hexadecimálnom formáte 0x41 0x54 0x72 0x5C 0x5C 0x6E 4.but mám rovnaký chrbát. 5.then Skúšal som to, čo niekedy pošlem odpoveď je rovnaká (zdalo sa mi, že rx, tx je skratovaný v boku mobilný) 6.but keď som vypnutie, dať nič. 7.Why to nedal na vedomie? čo je problém? 8.did volím zlý čap 50 mobile? 9.please dať riešenie

@ Brmadhukar: Pre pripojenie modemu s PC použite priamy kábel a pripojiť modem s použitím MCU null-modem kábel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back