Aký je pomer Max kombinácii?

B

bee

Guest
Môže niekto plz vysvetlite mi, čo je maximálna pomer Combinig a ako môžeme zamestnanec ju na miesto určenia, pokiaľ máme viac ako jeden vysielač. Tiež mi povedať, ako to môže byť imple v MATLAB. Čakanie ...

MRC je v podstate podobné ako vážený priemer. Čo robíte, je v podstate kombinácia signál z rôznych zdrojov (cesty / vysielač ...) po fáze ich opravu a využitie kanálu odhadov vážiť každej zložky. Matlab realizácie tesne nadväzuje na vyššie uvedeného popisu

Maximálny pomer Kombinácia je jedna z techník rozmanitosti. To sa zameriava na zber rovnaký signál z rôznych ciest šírenia, poskytnúť silnejší signál. Ak je predpokladať, rozmanitosť nie je zamestnaný, potom signál cestuje pozdĺž cesty sa môžu utrpieť veľký útlm a nakoniec k strate informácie. Aby sa tomu zabránilo niekoľkých antén sa používajú u vysielača a prijímača. Maximálny pomer váhy vhodné použiť spojenie na strane prijímača kompenzovať kanálu fázy a útlm. Ak sa všetky váhy sú rovnaké, že sa volá Rovné Ratio kombináciu a je často používaný pre pohodlie.

Môžete mi prosím vysvetliť, ako sa váha jednotlivých signál? Mám na mysli každý signál sa vynásobí jeho váhu a potom celý signály budú pridané do seba ... ale neviem presne, čo sa hodnoty závisí na váhe?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back