Aký je najlepší odpor zodpovedajúce techniku?

D

diemilio

Guest
Ahoj všetci! Musím usporiadanie dva odpory, jeden dvakrát tak veľký ako ostatní. Ktorý je najlepší zodpovedajúce technikou to urobiť? Vďaka za pomoc, diemilio

Ahoj, aby jedna jednotka, ktorá má dĺžku GCD dvoch dĺžok a odporu sa mimo digitalizácie s rovnakou orientáciou.

Povedal by som, že na výrobu troch identických odpor, znamená, veľkosti, orientácia, atď, to všetko a okolí uzavreté dobre. potom pomocou silnej kovovej spojenie dvoch z nich v seriáli. Teraz máte dva odpory, jeden z nich má dvakrát odpor ostatných.

Ako sa o tom, 5 zhodné odpory a dvaja z nich by mala slúžiť ako figuríny rezistory na stranách.

Dobrý idear. Súhlasím s tým. S použitím 5 rovnakých odporov bude fungovať lepšie.

Vďaka všetkým za pomoc. Zaujímalo by ma, či niekto má nejaké odkazy týkajúce sa tejto témy. Ešte raz vďaka, diemilio

Prsty Počet rozhodne váš rezistorov hodnoty a per_square hodnotu. Každý prst nie je príliš dlho (referenčné údaje), alebo príliš krátky (ležiak ako 10 štvorcových povedal nejaký papier). Figuríny a pridať na oboch stranách resisstors poľa. Array lepšie využitie centrálneho symmetry.If odpor je séria, hornej a dolnej časti by Better sa blíži chcete použiť difúzny odpor no_salicide procesu (odkaz "umenie analógového usporiadanie").

Dobrý deň, môžete nájsť viac podrobností odpoveď v knihe The Art usporiadaním.

Ahoj všetci, vďaka za všetky príspevky. Čo som hľadal, je informácia o odpor konštrukcie s ohľadom na stratový výkon do úvahy. Viem, ako vypočítať, ako dlho by mal byť odpor k získaniu konkrétnej odporovú hodnotu (za predpokladu, w), ale to, čo potrebujem vedieť, ako vybrať to šírku tak, aby odpor funguje správne. Vďaka za pomoc, diemilio PS: Nenašiel som tento druh informácií v niektorom z týchto kníh: Allan Hastings Paul Allen Franco Maloberti

Rôzne šírky je účinok bol zahrnúť do dobrej korenie model. Takže môžete skontrolovať korenia model v niektorých founday model. Ak tento parameter nie je v korení model, rezistorom šírky shoulld lepšie pivo ako 3 krát pravidlá minima. Ak potrebujete s vysokým rozlíšením rozdeliť napätie, je potrebné veľké width.Example poly odpor vždy väčší ako 2um v odporu na báze ADC, DAC dizajn v 0,35 technológií. Niektoré zlievárne napájanie zariadení nesúlad formulára môžete skontrolovať tabuľky, ale vždy len tranzistorov nesúlad v tejto podobe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back