Aký je najlepší kríž kompilátor pre AT89S8252?

J

joe1986

Guest
Napísal som assembleri kód IC AT89S8252 ........... to, čo je najlepšie pre túto crosscompiler IC ???................. .. ktorý dáva prednosť ??....................... V súčasnej dobe som pomocou Metalink 8051 assembleri.

Ahoj Joe, nie som oboznámený s prekladač Metalink. Viem, že kompilátor Keil je dobrá optimalizácia kompilátora. Ale je to komerčný produkt. Aj v súčasnej dobe používajú BSO / tasking kompilátor, ktorý funguje dobre. Nemyslím si, že prechod na Keil by ma zachrániť viac ako 5 až 10% v kóde priestore. Ak ste na nízky rozpočet, môžete zvážiť kompilátor SDCC. Jedná sa o projekt PD na sdcc.sourceforge.net . Je zadarmo na stiahnutie. To vytvára spravodlivé kód. Zoznam optimalizácia je veľmi pôsobivé: * Sub-výraz odstránenie Mŕtvy kód Eliminácia * kopírovanie * Propagovanie slučky optimalizácia * slučky spätnej * Algebraické zjednodušeniami * 'prepnúť' uzávierky * Bit-radenie operácií. * Bit-rotácie * Nibble a prehodenie poradia byte * Najvyššia bitom / ľubovoľnom poradí Bit * vyššieho poriadku Byte / vyššieho poriadku slovo * Peephole optimalizáciu I f chcete vylepšiť rýchlosť, zabudnite 8051 architektúra a ísť na lepší procesor. Ale ja som hľadanie už je neskoro na to ...... Dávam prednosť Renesas H8, pretože je veľmi efektívny pre C. procesor do 8, 16 alebo dokonca 32 bitov na arthmetic registra operandy. To naozaj pomáha.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back