Aký je maximálna frekvencia týchto obvodov?

V

vlsi_freak

Guest
Ahoj návrhári ... Tu mám pripojené dva okruhy. Môžeme mať diskusia o nájdenie maximálna frekvencia týchto dvoch obvodov. Ktoré sú všetky cesty, mali by sme zvážiť dva okruhy pre nájdenie maximálnu pracovnú frekvenciu. S pozdravom

Je tu Spätná väzba myslím, že človek musí vedieť, či je kombinatorickej N1 alebo sekvenčné ????????? Pokiaľ ide o kombinačné ... Celý cyklus záležitosti v maximálnej frekvencie, a ak je to sekvenčné alebo flip, atď je tam ...... potom to nie je problém, ktorý vážne ...... A ja som len začiatočník Contributin kvôli svojej vlastnej jasnosť

FF1 (začatí) - N1 - FF2 (capture) FF2 (začatí) - N2 - FF1 (capture) C1, C2 hodiny prekrútiť treba vziať do úvahy!

V prvom okruhu Ak sú oba obvody pracujú v rovnakej hodiny a meškanie N2> oneskorenie N1, mali by sme zvážiť N2 cestu inak N1 cestu. V druhom okruhu + Ako som a som-skosenie je tam. + Vo skosenie sa zvýši frekvencia a-VO skew zníži maximálna prevádzková frekvencia. Takže by sme mali vziať N2 cestu pre výpočet maximálnej taktovaciu frekvenciu. S pozdravom, Kanags

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back