E
ee484
Guest
Kde by som mal začať učiť PCB design? Každá dobrá referencie a kníh ..., alebo commnets, prosím. Ako o tejto knihe? Kompletné PCB Design Použitie OrCad zachytávanie a rozvrhnutie (By Kraig Mitzner) recenziu tejto knihy sú dobré. Čo si myslíte? Prvýkrát som bol v pláne kúpiť túto knihu, ale to, čo ma neváhajte nákupe tejto knihy je i hodnotenie. "Je to vynikajúci kniha k zavedeniu nových užívateľov Orcad záchyt a OrCAD Layout SW balíky. Nevzťahuje sa na Orcad PCB Editor, ktorý je úplne odlišný od OrCAD Layout. (Rozloženie má veľmi podobné užívateľské rozhranie zachytiť, kým PCB Editor je založený na Cadence Allegro Balíček rozvrhnutie PCB) "Neviem, nástroje na PCB. A tak mi dovoľte, aby som na niečo opýtať. Keby som dizajn PCB, je vhodné použiť editor PCB? Na preskúmanie povedal, že kniha nie je na editor PCB, ale rozloženie. Aký je rozdiel? OrCAD Layout neznamená silikónových čipov rozvrhnutie, alebo nie? Aký je najlepší ... a najčastejšie .. alebo väčšina preferrable návrh dosiek plošných spojov PCB nástroj pre inžinierov? Ďakujeme vám za cenné pripomienky. BEST B