Aké sú zvláštnosti patentu a papier?

• Thread starter master_picengineer
  • Start date
M

master_picengineer

Guest
Ahoj všetkým, kto môže vysvetliť, čo je zvláštnosť patentu a papier? Čo majú spoločné a čo sa líšia? Pre výskumných pracovníkov, ktorý z nich je dôležitejšie? (Zrejme pre priemyselné odvetvia patentov) Vďaka vopred.

Myslím, že pre výskumné papiere r viac dôležité, pretože to im dáva väčšiu širší obraz ..................... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] spoločnú vec medzi papierom a patent DAT obaja derivát VÝSKUMNÉ PRÁCE ....... ..........

Vo väčšine krajín na svete, budete musieť podať patent pred publikovaním dokumentu ("prvý do súboru"). Ak nechcete toto pravidlo, že patentová prihláška bude odmietnutá patentovými úradmi (to by nemalo byť považované za novú), ale to by len bolo otázkou, či chcete chrániť vaše IP. Jediná výnimka z tohto (pokiaľ viem) je americký patentový zákon, ktorý umožňuje Inventor podať patent až 12 mesiacov po prvej verejnú potrebu (demonštrácie), ponúkanie na predaj alebo publikácii (napr. papier). Základný princíp Toto sa nazýva "prvý, kto vynašiel". Takže prosím, uvedomte si, ak chcete komercializovať svoj vynález, že súbor patent prvý vo svojej krajine a potom hovoriť o tom s (vedeckej) verejnosti.

Vďaka jonlord pre dôležité poradiť. Nevedel som, že skôr.

jeden profesor, ktorý prednášal nám na antény a šírenie vĺn, akonáhle nám povedali dát každých 30 sekúnd je jeden patent bol predložený z rôznych častí sveta.

Vďaka joe1986, vy ste sa ho opýtať na moju otázku? Aká bola jeho reakcia?

NO BUDDY Nepýtal som sa mu to, aj jus pripomína jeho výrok: .................

Ak je patent každých 30 sekúnd, ako sa o kvalite inovácií? Avšak ja neviem, čo je papier publikovanie rýchlosť, ale myslím, že bude potrebné nižšia ako táto. na môj názor, že patent je použiť výsledky pre komerčné účely a je úloha viac ako legálne technické ... opak je pravdou pre papiere. Avšak žiadne ďalšie pripomienky sú vítané.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back