Aké sú výzvy, ktorým musí čeliť, keď sme prejsť na 65nm?

Z

Zeng Jie-jun

Guest
Dobrý deň priatelia, V 90, by sme mali čeliť drôt oneskorenie, SI a IR otázky, kto mi môže povedať, z 90nm na 65nm, aké sú nové chanllenges by sme mali čeliť? Vďaka

Ahoj .. Problémy, ako je drôt oneskorenie, by SI a IR opäť tam 65nm rovnako. Únik je dôležitou témou 65nm. Dúfam, že to pomôže ..

V 65nm, ktorým čelíme probs s týmito prepojenie .. a hlavne tie, ktoré u spomenul ... Intel má vyjsť riešenie tohto probs .. To je používať lasery v mieste prepojenia pre ďalšie generácie procesorov ...... Pozri webu Intel pre viac informácií ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] V 65nm, ktorým čelíme probs s týmito prepojenie .. a hlavne tie, ktoré u spomenul ... Intel má vyjsť riešenie tohto probs .. To je používať lasery v mieste prepojenia pre ďalšie generácie procesorov ...... Pozri webu Intel pre viac informácií ...

Ahoj, ja robím atpg generovanie a simulácia na 65nm.i ísť do testera páku a ja musím ladiť there.is nejaké materiály, ktoré popisujú Wil problémom vo všetkých týchto stages.please mi pomohol som Nový tejto technológii. reagdrs, Ramesh.S

Myslím, že vznikla v dôsledku úniku subthreshold prúdov, je jedným z problémov v 65nm. Tiež prepojenie oneskorenie začne predstavovať problém.

Ahoj, myslím, elektromigračních, oneskorenie, crostalks a hodiny skosenie bude hlavný problém.

Dobrý deň, ako táto technológia zmenšuje prepojenie oneskorenie ovládať cez bránu oneskorenia. To je hlavný problém v nižších technológie uzla. Krátky kanál účinok prichádza do obrazu. Prístroj sa dostane do sýtosti ešte pred štipku off. VIA sa zvýšil odpor, ako táto technológia zmenšuje

V pamäti, 65nm znamená viac vyšších K materiál bol použitý v obchode uzla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back