Aké sú rozdiely medzi zdrojom a nasledovník ....

F

finfoun

Guest
Aké sú rozdiely medzi zdrojmi a emitor nasledovník nasledovníka?

Môj priateľ ... Zdroj nasledovník sú na FET (tranzistor poľom), zatiaľ čo vysielač nasledovníka sú na BJT (bipolárnej tranzistor unijuction). Obvykle sa používa žiarič nasledovník na aktuálne amplyfication, zatiaľ čo zdroj nasledovníkom je bežne používaný ako logický invertor ...

... Áno, ja viem, ale zdá sa, impossibe zdroj nasledovníka môže byť použitý ako logika meniča. Nemajú prenos signálu bez zmeny jeho polarity? Len chcem vedieť, prečo sme sa zvyčajne tvrdí, že nápravné účinky EF sú lepšie ako sf

[Quote = Eric G.] môj priateľ ... Zdroj nasledovník sú na FET (tranzistor poľom), zatiaľ čo vysielač nasledovníka sú na BJT (bipolárnej tranzistor unijuction). Obvykle sa používa žiarič nasledovník na aktuálne amplyfication, zatiaľ čo zdroj nasledovníkom je bežne používaný ako menič logika ...[/quote] to nie je možné použiť ako zdroj pokračovateľa meniča. môžu u Vysvetlite, či jeho možné.

v technológii bicoms, ako SF a EF sú k dispozícii, tak ako si vybrať?

Zdroj je nasledovníkom MOSFET vychádza, je vydavateľ nasledovník BJT základe. Obaja sa napäťový zisk <jednoty. používané pre aplikácie buffring

Zdroj nasledovník: Napätie pamäte vysielača nasledovník: Aktuálne vyrovnávacej

finfoun s ohľadom na komentár "Len chcem vedieť, prečo sa zvyčajne tvrdí, že nápravné účinky EF sú lepšie ako sf", je potrebné analyzovať okruhu a zariadení (BJT a FET), ktorý používate. Požadované vlastnosti vyrovnávacej pamäte sú vysoké vstupné odpor, nízky výstupný odpor. . Pre FET je vstupný odpor je veľmi vysoký (v podstate otvorený okruh pri nízkych frekvenciách). Výstupný odpor je prevrátená predná transcunductance. . Pre BJT, výpočty sú viac komplikované. Vnútorné základňa vydavateľa odpor RBE sa rovná 26/Ic, kde Ic je kolektorový prúd v mA. Nechajte Re = fyzický odpor emitor. Nechajte Ri = odpor zdroja predložené vstup do vyrovnávacej pamäte. Nechajte Ro = výstupný odpor vyrovnávacej pamäte. Nechajte HFE = spoločným emitorom prúd zosilnenie tranzistora (Beta). Nechajte Rl rovnať odporu záťaže. Potom sa. Ro = ((Ri / (HFE +1)) + RBE)) | | Re: Kde | | znamená "súbežne s". . Vstupný odpor = ((Re | | Rl) + RBE) (HFE +1). Ako môžete vidieť z rovníc, vyšší HFE zvyšuje vstupný odpor, a znižuje výstupné odpor. Okrem toho je zdrojom odporu účinky výstupný odpor. Naopak, zaťažovací odpor má vplyv na vstupný odpor. S pozdravom, Kráľ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back