Aké sú rozdiely medzi SDF proti SPEF?

D

daffo123

Guest
Zabudol som rozdiely medzi SDF a SPEF. Pls .... Niekto mi hovorí, že je rozdiel. Podľa mojej starej spomienky ... SDF je len oneskorenie buniek a spef má RC prepojenie oneskorenie ... Chcem vedieť .... Prosím, dajte mi vedieť pravdu. Vďaka vopred.

SDF je aktuálna oneskorenie buniek a sietí v PS (max. / min a nárast / pokles). SPEF má odpor a kapacita hodnoty siete (split iton segmentov). Oneskorenie kalkulačka vnútri nástroje, STA použitie SPEF +. Libs pre výpočet oneskorenia

Ahoj, Shelby. Aký algoritmus sa oneskorením kalkulátor komerčné nástroje, ako Astro z Synopsys využitie pre čisté meškanie? Je to len Elmore? Použil som Astro pre načasovanie správy pred smerovaním. Ale našiel oneskorenie číslo líši od získaných Elmore a R a C vo výstupe SPEF. : | Ďakujeme! [Quote = Shelby] SDF je aktuálna oneskorenie buniek a sietí v PS (max. / min a nárast / pokles). SPEF má odpor a kapacita hodnoty siete (split iton segmentov). Oneskorenie kalkulačka vnútri nástroje, STA použitie SPEF +. Libs pre výpočet oneskorenie [/quote]

Nie ste si istí, čo zdržanie modely, ktoré používajú, ale ... Pre-cesta čas nevyužíva získané RC na základe PDK súbory tech. Čo to bude robiť (myslím) je jednoduchý Steiner cestou (bez ohľadu šortky), a potom použiť capTables na vyhľadanie RC odhadovanej hodnoty siete. To je normálne celkom presný (do 5% alebo tak). Ak nie, môžete vytvoriť spef extrahované a potom uviesť do súladu s odhadovanou spef. Potom môžete používať mierkach, ako dostať svoje odhaduje RC odpovedať extrahované z nich.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back