Aké sú požiadavky na CDR zámku?

F

faizalism

Guest
Vážení, som navrhovanie 8 GB hodín obnovu dát obvodu. My VCO centrum frekvencia 4GHz a ladenie sa pohybuje medzi 4GHz na 3,2 GHz. A môj cyklus je 4MHz pásma. Mám simulované 8 GB ako rýchlosť prenosu dát, a môj cdr sa zablokuje vstup. Potom som sa snažil zmeniť vstupné dátový tok 7.8Gbps a určite to nepodarilo zablokovať, pretože zadávanie dát a času je rozdiel príliš veľký, väčší ako šírka pásma. Alebo cdr je uzamknutý? Otázkou je, ako bude simulovať pre zmenu sadzby vstupných dát a cdr uzamknuté vstupné. Možno, že je potrebné využiť. Kroku parametra alebo ... iný príkaz? S pozdravom, som pomocou Eldo pre simuláciu obvodov.

My VCO centrum frekvencia 4GHz a ladenie sa pohybuje medzi 4GHz na 3,2 GHz
mám 2 otázky: (1). Centrum prečo frekv. Je 4GHz a rozsah ladenie je 4G na 3.2G? Ak 4G bol centrom frekv. potom by mal zahŕňať rozsah ladenie frekvencie. v rozsahu od menej 4G na vyššiu 4G, je to pravda? (2) VCO má len MaxiMate 4GHz, ale váš vstup je 8GHz, takže budete mať deliace medzi výstup VCO a PFD, je to pravda?

Vážení Btrend, 1) nám ľúto, ale pre rozsah ladenie je medzi 3,2 GHz - 4,5 GHz. 2) vlastne môj vstup je 8 GB, čo zodpovedá 4GHz. Pretože som LDC zadávanie dát. Takže, máte nejaké tipy. Vďaka,

Vážení, Nejaké nápady .....? Alebo možno si všetci mohli dať nejaké rady .. Vďaka

1: Pre vstupné dáta 7.8Gbps, a správne západku, hodiny 3.9GHz, je medzi VCO rozsahu. Tak prečo to nemôže byť zablokovaný? 2: Ako posúdiť pásma cdr?

Šírka pásma CDR je trade-off medzi chvenie prenosov a chvenie tolerancie, pokiaľ budú lineárne fáze detektor používa. Náročná úloha. [Quote = gdhp] 1: U vstupných dát 7.8Gbps, a správne západku, hodiny 3.9GHz, je medzi VCO rozsahu. Tak prečo to nemôže byť zablokovaný? 2: Ako posúdiť pásma cdr [/quote]

Vážení gdhp, 1. Ak u priamo vyskúšať vstup s 7.8Gbps (3.9GHz), a potom sa vaše stredovej frekvencia 4GHz sa. Ste si istí, že CDR je zablokovaný dáta? Alebo si myslíš, tým, že simuluje najprv s 8 GB potom znížiť dátový tok 7.8Gbps? .... Potom, ako znížiť vstupné dátový tok v simulácii? 2. Zatiaľ čo na šírku pásma, môžete vypočítať šírku pásma tohto vzorca, w = KPD * * Kvco ICP * R (pozri Jafar Savoj papier), Help me, či sa mýlim. Vďaka,

HI faizalism vidím. Myslím, že váš cdr slučka má veľmi úzke frekvenčné odchýlka zámok schopnosti. Pre dvojité slučky, to nie je problém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back