Aké sú najlepšie RF školy v Európe?

I

ikkam

Guest
Mám v pláne študovať v zahraničí (študentský výmenný program), ale ja som si nevybral školy ešte ... Aké sú najlepšie RF školy inf Európe?

Môžete skúsiť Scanditel Rádiostanice kurzy. Všetky hlavné cos. Ponúkame tieto kurzy vrátane Alcatel, Ericsson. vďaka M

Čo presne je "Scanditel Rádia kurzy"? Som nenašiel žiadne užitočné informácie na internete o nich ...

Čo školách v Holandsku a Švédsku, Fínsku, Norwey ... Môže mi niekto povedať niečo o nich?

[Quote = ikkam] čo školách v Holandsku a Švédsku, Fínsku, Norwey ... Môže mi niekto povedať niečo o nich? [/Quote] Ja som študovať na TU-Delft, Holandsko, naozaj mikroelektronických tu je veľmi dobrá, vedúci profesor John.Long, môžete umoľňuje informácie na webe, a môžete Kliknite na www.tudelft.nl pre viac informácií. Tiež, ak máte šťastie, môžete získať veľkú čiastku štipendia.

[Quote = ikkam] Mám v pláne študovať v zahraničí (študentský výmenný program), ale ja som si nevybral školy ešte ... Aké sú najlepšie RF školy inf Európe? [/Quote] by som odporučil na univerzite v Helsinkách vo Fínsku, Chalmers alebo KTH vo Švédsku alebo v Dánsku DTU.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back