Aké sú najčastejšie otázky na pohovore?

J

joe1986

Guest
Ahoj na sobotu, je elektronická spoločnosť prichádza do našej škole pre umiestnenie ....... môže ktokoľvek PLZZ mi WHT sú najčastejšie otázky kladené pri týchto rozhovoroch .......... spoločnosť [ url] www.ateindia.com [/url]

prečo chcete k nim? Aký je váš ďalší plán? svoje slabosti a silné stránky? povedz mi niečo @ sami. (Povedzte o svojom profesijnom živote sa personál)

im študent d posledný rok vyvolených a telekomunikačných engg ................ Dokončil som svoje diplomové V volí a VIDEO engg s rozlíšením ........ ....... plánoval robiť prácu v oblasti elektroniky ............ pretože je veľká časť IT firmy idú do našej školy som nešiel PRE NE .. .......... Toto je prvá elektronická spoločnosť Comino na vysokej škole, takže im premýšľala o išiel pre ňu

joe1986, nepíšte nič sa pre nich! Budú hľadať komunikačné zručnosti, okrem iného aj predchádzajúce príspevok ukazuje vážny nedostatok, alebo starosť o čistotu v písomnej komunikácii. Vaše zlé komunikácie návyky môžu objavovať nanajvýš nevhodnú dobu ... a premýšľať o svojich zamestnávateľov. Nemajú radi, že! Kedysi som najať ľudí v lekárskej elektroniky, a mali svedčiť na súde odkazu zamestnanca poznámky. Prax komunikácie ako profesionál ... aj na týchto fórach. Dosah poznanie

Vďaka za radu MR.KMoffett, myslel som, že od svojho fóra bolo aj dovolené byť náhodný, ale máte úplnú pravdu, že to môže premeniť v Habbit veľmi zlá a môže ma stálo draho, tak si spomínam, ako to nerobiť . S pozdravom, JOE1986

[Quote = KMoffett] Prax komunikácie ako profesionál ... aj na tomto fóre. [/Quote] Ja by som si uvedomili, také "jednoduché" veci ... Veľmi zaujímavé rady naozaj. Vezmem to pre mňa taky :)

Žiadam každého, kto má skúsenosti s rozhovory o technickej (elektronika), alebo má skúsenosti s rozhovorov vyjadrili svoj názor.

Pre mňa, ako som si všimol v každom rozhovore som sa dostať do takmer všetkých z nich chce silnú osobnosť. 1. Tie by mali mať istotu, aby vaša odpoveď, v tomto smere zamestnávateľ chce vidieť vaše rozhodovanie. 2. Vždy sa im oči a prijať a počúvať ich otázku, že chcú vidieť svoje nadšencov a vašu úprimnosť. 3. Buďte opatrní s gestami, správať sa ako profesionál. na úrovni ich myslenia, čo znamená, že by mali konať ako oni, a myslí ako oni. 4. Najdôležitejšia je príprava. Musíte študovať niektoré základné technické veci, profil spoločnosti, ich výrobkov, ako produkt funguje a atď

WHT je zahrnuté v základnej technické veci sú? môžu u komplikované, prosím?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back