Aké sú ESD dištančné a kam ich umiestniť?

K

katrin

Guest
Čo je dištančné? ale ja som práve zistila, že tam sú podložky ESD zo štandardnej knižnice s šírkou, ako je 50um, 100U ... mám umiestniť tieto dištančné vložky medzi ESD? Alebo keď nebudem používať spacer, stačí použiť kov, existujú nejaké dôsledky?

v dôsledku toho, ale musíte mať rovnaký priestor, ako to vyžaduje preocess

Don, t opustiť ktorúkoľvek medzeru to incresses parazitné i priestoru.

Vyzerá to, že dištančné vložky sú vyrobené z niektorých diód, takže v prípade, že ľudia miesto, dištančné podložky medzi ESD, oblasť diódy sa zvýši, ak som pripojiť ESD vankúšiky s veľkým kovových vrstiev (ako napájanie ESD podložky tvorí elektrický prsteň), tam bude nejaké medzery? Ja som stále trochu zmätená, čo sa odvolávame ako GAP?

Prečo sa pripojiť rôzne vložky? Jednej podložke na jeden signál, že jo?

Úprimne povedané, ani som to vedieť, čo myslíte tým "podložky", ale to by mohlo byť, že sú tie štruktúry ESD medzi VDD / GND. Všeobecne máte ESD ochranu na I / O pre každý signál, ale aby cestu za akýchkoľvek podmienok, obvykle je nutné umiestniť niektoré ďalšie štruktúry moci medzi koľajnicami. Tie si môžete umiestniť kdekoľvek (teoreticky), a tak tie podložky sú Mede z "niektoré diódy" Môže to byť oni, že slúži na tento účel. Prejdite ESD návrh pravidiel pre postup, aby sa ubezpečil.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back