Aké sú ceny prototypov PCB?

B

buenos

Guest
Ahoj Čo si experiece o prototyp ceny PCB? (Iba PCB, bez komponentov) Pýtal som citátom z europrint.be, pre 8 vrstiev PCB 280x120mm, a odpoveď je 4000 euro za 2 kusy. (0,15 mm hotové diery, slepé VIAS, 0,1 mm stopy, 10 workingdays) to znie šialene. Je oveľa lacnejšie?

Áno, ale nie príliš výrazne nižšia. Stavím sa, že cena bude takmer rovnaká pre 10 ks. Lepším prístupom je výber taiwanskej spoločnosti PCB

[Quote = Melco] Áno, ale nie príliš výrazne nižšia. Stavím sa, že cena bude takmer rovnaká pre 10 ks. Lepším prístupom je výber taiwanskej spoločnosti PCB [/quote] akejkoľvek väzby na spoľahlivú firmu?

Ahoj všetkým, robím na fab dom vo Vietname. Podľa môjho názoru je možné získať 8 ks minimálne, a cena je veľmi drahé, ak používate Blind Via. záleží na Množstvo blikať cez, hrúbka, impedancia ovládanie atď .. Ak chcete náklady na nízkej úrovni lehotách treba rozšíriť, 3 týždne možná. Ak potrebujete viac detailov, prosím, kontaktujte ma. Ide. Toano

Chcel by som vás kontaktovať, ale ako? Môj elmail je buenos@freemail.hu Možno sa pýtam ponuku, ale je tu veľká šanca, že nebudeme používať tento vašej spoločnosti, ale v prípade, že výsledky sú dobré, neskôr bude väčšiu šancu robiť biznis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back