Aké kroky po písaní kódu VHDL?

M

makanaky

Guest
Ahoj, som nový digitálny designu .... Chcem len vedieť, aké sú kroky, ktoré po písanie kódu VHDL pre môj okruh tak, aby k jeho zavedenia v FPGA ... Tiež chcem vedieť, či môžem naučiť, ako sa tieto kroky v 1 alebo 2 dni, pretože som sa vykonáva jednoduchý obvod pre môj projekt Vďaka vopred

Je to veľmi jednoduché, rovnako ako programovanie. Po Wirt program C kompilácie to rovnakým spôsobom, potom, čo píšete vy HDL si ho syntetizovať. V tomto prípade prevedie ho na bráne úrovni netlist miesto na úrovni počítača pokyny. To možno vykonať niekoľkými spôsobmi. Ak používate pre FPGA projektu potom sa bez nástroja od výrobcu FPGA ako Xilinx / Alter atď Tieto nástroje by mohli nemôže byť jednoduchšie. Ak navrhujete ASIC v tomto prípade 1 / 2 dňa nie je ani zďaleka nestačí. Budete potrebovať nejaký solídny komerčné nástroje. Vzhľadom k tomu, že používate VHDL môžete skúsiť aliancie CAD nástroje, ktoré sú zadarmo a kompletnú sadu nástrojov. Takže odpoveď na vašu otázku, bude váš ďalší krok je dostať syntezátor a syntetizovať HDL. Ak máte niečo konkrétneho na mysli, dajte nám vedieť, forumers môže odpovedať zodpovedajúcim spôsobom. Ak váš FPGA Xilinx sa potom dostanete zadarmo WebPack Xilinx alebo Alter Quartus pre FPGA. Nie som si istý, o ďalších dodávateľov hoci. Tieto nástroje majú hŕbu dokumentácie, tak len prejsť základné návody.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back