Aké je riešenie tohto problému?

W

wini-1

Guest
Ahoj, som v systéme Windows XP, ale nejaký čas som sa tvárou v tvár nasledujúcu správu, keď chcem nastaviť, aby sa na niektoré programy: I: \\ Boot obrazovky \\ 011 \\ ntoskrnl.exe aplikácie nemožno spustiť v režime Win32. Aké je riešenie? Vďaka za akúkoľvek pomoc [/quote]

Už ste spustili skenovanie pre kontrolu akékoľvek známky infekcie pred spywarom, marlware na vírus a trójskym koňom? Ak áno, choďte na Štart> Spustiť a zadajte príkaz "sfc / scannow" (bez úvodzoviek). Tým sa spustí nástroj Kontrola systémových súborov, ktoré nahradia poškodené alebo poškodené systémové súbory.

U môže mať nainštalovaný nejaký spyware atď .... ktoré blokujú zariadenia ... Najlepšia vec, čo môžete urobiť, je u odinštalovať všetky neznáme software ...... a len spustiť antivírusový raz, ..

Môžete spustiť antivírusový orogram Vzhľadom k tomu, že by mohlo byť nejaký vírus

Ahoj priateľovi, odovzdávať ich tu vám môže pomôcť o tom ... Môžete spustiť taskman.exe? Ak áno, prosím miesto v zozname procesov, ak nemôžete sa pokúsite spustiť ju na nasledujúcom postupe, ísť nájsť, pozrite sa na taskman.exe a dvakrát kliknete, budem čakať ... Môžeme odstrániť vírusy ručne, nemusíte veriť len AV aplikácie nainštalované, že by mohli byť zastarané alebo vypnúť v registri

Dobrý deň pán: the_risk_master, som sa snažil bežať taskman.exe, ale nie sú tam žiadne výsledky. povedať, že som klikol na taskman.exe z "C: \\ WINDOWS" zložky a čakať nejaký čas, ale aj did'nt nič vidieť, že sa objaví. Snažil som sa bežať taskman.exe od: Štart> Spustiť> taskman.exe ale to sa objaví znova. Čo je to robí?

Dobrá, dobrá odpoveď, skúste spustiť taskman.exe pomocou vyhľadávania, zadajte do poľa Hľadať taskman.exe potom spustiť tam. Vinník môže mať zdravotne postihnutých, alebo prerušený. , Ak nie wokout, skúste stiahnuť HijackThis a spustite ho. Potom potom, čo ste urobili vyššie, prosím odpovedzte zoznam bežiacich aplikácií tvoj stroj. Dobre počkám tu.

OK. Snažil som sa bežať taskman.exe pomocou vyhľadávania, ale žiadny nový výsledok. Stiahol som si HijackThis a popravený "systém skenovania a uloženie alogfile". Vybral som všetky položky, ktoré sa objavili v zozname po skenovanie a klikli na "fix chicked". a potom sa pokúsil spustiť taskman.exe, ale to bolo zmenené. Existujú nejaká chyba v mojom robiť? Budem sa snažiť znova, ak tam sú. ** Vezmite prosím na vedomie, že niekto povedal: Tento problém sa týka vo verzii Windows XP, ktoré som použil (SP1 a SP2), niektoré programy, ktoré možno inštalovať na SP1, nemusí byť nainštalovaný SP2. Prečo?? to do'nt vedieť. ale možno preto, že dlhé niektorých registrov, že každá verzia používajú, sú rôzne. si myslí, že u?? alebo niekto??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back