Aká je prenosová rýchlosť, s akou komunikuje PC?

J

jit_singh_tara

Guest
Aká je prenosová rýchlosť, s akou komunikuje PC

Ako máme urobiť sériovú komunikáciu s PC, že som chcete zobraziť 10 na mojom počítači, ako to mám urobiť,

1Pokud u používate PIC mikrokontrolér potom sa tieto kroku 1. Nastavte prenosovú rýchlosť, a dať dáta v bufferu

Ahoj Frinde Baud rýchlosť je rýchlosť sériového prenosu dát a môžete configuare PC kedykoľvek Baud, čo potrebujete od 300,600,1200,2400,4800,9600,19200, ... atď Nezabudnite configuar rovnaké baue sadzbu na mikro-a pc sa ... povedzte mi mikro a kompilátor ... a povedať aj PC potom i'lltry na pomoc S pozdravom

Ak máte žiadať, aby význam Bouda rate: Bouda sadzba znamená prenosovú rýchlosť ako u digitálnej modulácii symbol môže obsahovať viac ako jeden bit, ako QPSK (Quadrature fáza Shift Keying), symbol má informácie o dva bity a teda búdy sadzba = bit rate / 2 výhodou je uložiť šírku pásma S pozdravom, Rania

je nutné nastaviť prenosovú rýchlosť regulátora rovnako ako na počítači, za druhé, ak používate Hyper Terminal je nutné odoslať dáta vo formáte ASCII, musíte vidieť zoznam ASCII na 1 a 0, znamená, že musíte posielať dáta v dvoch bytoch. ide o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back