Aká je funkcia diódový mostík v analógovej front-end okruhu?

I

irata

Guest
Mám diódový mostík na analóg front-end okruhu, chcem vedieť, čo to diódový mostík robiť, a prečo je taká dióda mosta v signálové ceste. Díky moc!

Domnievam sa, že to je na úrovni shifter.Apply KVL s úrovňou signálu ur stále a len u riešenie rovnice sa zistí, že signál je ur DC posunutá. Prosím, povedzte nám bolo ur pomocou tohto spoločného colného sadzobníka, tj Infront, ktorá analógové colného sadzobníka. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 54 minútach: [/color] [/size] I simulovať vyššie colného sadzobníka sa vstupný signál na 2 a Vp 250mVp. Aj CAM conclsion, že to by mohlo byť použité pre izoláciu účel. Ak sa u mi povedať, kde ur pomocou tejto colného sadzobníka potom môžem dostať skutočné veci. Ďakujem vám,

[Quote = pankajdudulwar] Myslím, že to je úroveň, shifter.Apply KVL s úrovňou signálu ur stále a len u riešenie rovnice sa zistí, že signál je ur DC posunutá. Prosím, povedzte nám bolo ur pomocou tohto spoločného colného sadzobníka, tj Infront, ktorá analógové colného sadzobníka. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 54 minútach: [/color] [/size] I simulovať vyššie colného sadzobníka sa vstupný signál na 2 a Vp 250mVp. Aj CAM conclsion, že to by mohlo byť použité pre izoláciu účel. Ak sa u mi povedať, kde ur pomocou tejto colného sadzobníka potom môžem dostať skutočné veci. Ďakujem vám, [/quote] Tento obvod je analógový front-end obvode prístroja. front-end obvod by mal fungovať asi 500 MHz. Myslel som, že je k izolácii, ale neviem, či o tom. Som začiatočník analógových front-end okruhu, tak tam je veľa problémov. Ďakujem mnohokrát.

Ahoj Iraty, U, sú vítaní pýtať. Ak vôbec nejaký druh pomoci je potrebné v obvode ur vítaní, pokúsim sa pomôcť pri von.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back