Aká je úroveň modulácie

J

jakin

Guest
Ahoj, nemôžem Obrázok 4 úrovne modulácie. Znamená to, že na úrovni 1-a 2-3-úrovni a na úrovni, a na konci je 4-level? Prosím, dajte mi nejaké definície. Vďaka pokroku v Jakin

na type modulácie myslíš. Existuje mnoho typov modulácie napr: pulzný modulácia pozíciu, pulzný amplitúdovej modulácie, BSK, FSK. Tak ktorý z týchto myslíš

[Quote = jakin] Dobrý deň, nemôžem Obrázok 4 úrovne modulácie. Znamená to, že na úrovni 1-a 2-3-úrovni a na úrovni, a na konci je 4-level? Prosím, dajte mi nejaké definície. Vďaka pokroku v Jakin [/quote] Zoberme úrovňou terénu (0V) musí byť o jednu úroveň, budete potrebovať 1/3V, 2/3V a V, ale to je napätie, ktoré sa objavia po zaťažení v závislosti na prevodníku ceste To je možné sa budú líšiť.

[Quote = jakin] Dobrý deň, nemôžem Obrázok 4 úrovne modulácie. Znamená to, že na úrovni 1-a 2-3-úrovni a na úrovni, a na konci je 4-level? Prosím, dajte mi nejaké definície. Vďaka pokroku v Jakin [/quote] Myslím, že úroveň modulácia znamená PAM modulaion

To by malo byť vlastne len preto, že ako PAM answwerd nad napäťové úrovne meranie amplitúdy iba .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back