ADS simulácie laditeľný filter combline

M

Mendoza666

Guest
Ahoj, chcel by som, aby simulovali laditeľný combline v simulátore EM ale uvedomil som si, že je ťažké simulovať obvod, ktorý obsahuje ako koncentrované a distribued komponentov. Má niekto má trik, aby mi pomohol s mojím problémom? Ďakujem

Ahoj 1.Add portov pre koncentrovaný komponenty v rozvrhnutie 2.simulate rozloženia pomocou hybnosti 3.approach 1: Skontrolujte, schéma založené na S-parametrov čiastkové údaje + sústredenými prvky, prístup 2: Skontrolujte, usporiadanie komponentov pomocou voľby z ponuky a dynamiku robiť schéma založené na usporiadanie komponentov + koncentrovaný prvky 4.simulate schéma

HI, môžete simulovať combline filter alebo dutiny filter v 3D simulátor ako HFSS. 1 Vytvorte filter v HFSS 2 Pridať paušálnu prístav na seba resonaor 3 Pridať vlečky a vlny port 4 simluate a potom export S-parametrov na lineárne simulátore ako reklamy alebo designer 2,2 5 Pripevnite port vlne portu, pripojte kondenzátory na paušálne port 6 kondenzátora môže naladiť frekvencie na resonaor nakoniec sa pridá 1 / 4 vlnovej dĺžky transsimison linky na úpravu spojky k dúfať, že útlm pomáha James

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back