ADS nástroj pre vysoké školy

S

somf0872

Guest
Môže niekto skúsenosti odborníkov HF veď ma, pokiaľ ide o základné nástroje pre reklamy? Mám na mysli mojej univerzity sa chystá na nákup reklamy, ale chce nejaké skúsenosti v purchaasing týchto nástrojov. Môže mi niekto sprievodcu, ktorý základné nástroje by mali byť zakúpené v prvej fáze pre základné pochopenie HF? - X -

Ja odporúčam AWR MWO, pretože jeho užívateľsky príjemné prostredie, primerané ceny ( http://web.appwave.com/Company/University_Program.php ) a výber nástrojov je tiež veľmi jednoduché mikrovlnnej Úrad pre RF / mikrovlnnej design Vizuálny systém VSS Simulator pre analógový systém, projekčná kancelária pre RFIC design

Vždy som našiel reklamy na základe programov, ktoré budú tajomné a ťažko sa učiť. Agilent teraz predáva eagleware softvér, ktorý je oveľa intuitívnejšie. Osobne som nepoužil iný softvér značne, ale bol schopný analyzovať obvody na mikrovlnných úrad potom, čo hral s ním na hodinu. Takže, prečo reklamy? Ja by som hodnotiť ďalšie programy k dispozícii. Chcel by som sa opýtať technické manažérov v miestnych spoločnostiach, že študenti budú pracovať po ukončení štúdia v simulačný softvér, čo dávajú prednosť.

Myslím, že kvôli university u môže ísť o Ansoft Designer a HFSS a CST 2006 budú slúžiť svojim purpoise úplne, pretože KOM Ein kompletný [balíček nepáči ADS plná aktualizácie modulov, ktoré je len dobré pre výskum a vývoj Orgové alebo firmy so špecifickými potrebami

Odporúčam aj ADS a MWO, a požadovať, aby študenti učia oboje. ADS pevne na svoje miesto v mnohých veľkých spoločnostiach. MWO vyvíja veľké úsilie na zmeniť. Oba nástroje sú interoperabilné s mnohými inými nástrojmi. To je dôležité pre EM analýzy nikto firma môže zabezpečiť celkové EM riešenie. Napríklad oba nástroje dobre spolupracovať s Sonnet, pre ktoré pracujem. Rámca, ktoré nemajú interoperability s (možno konkurenčnou) tretích strán nástrojov potrebných pre ich zákazníci sú veľmi veľká nevýhoda. Vaši študenti nájdu aspoň jeden z týchto rámcov, nech sú kdekoľvek. V skutočnosti je stále pravdepodobnejšie, že nájdu obaja. Vedieť, ako používať a vedieť, ako relatívna výhody a nevýhody oboch bude veľmi cenný mikrovlnnej inžinier.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back