ADS moment výstup skúšobný kameň (*. SNP) súbor?

W

winglj

Guest
Ahoj, všetci. Som zvedavý, ako previesť Agilent ADS hybnosť databázy skúšobný kameň (*. SNP) alebo Citi súbory. Vďaka.

[Quote = winglj] Ahoj všetci. Som zvedavý, ako previesť Agilent ADS hybnosť databázy skúšobný kameň (*. SNP) alebo Citi súbory. Vďaka. [/Quote] Ak si s parametrom-simulácie tým, black-box, ktorý bude reprezentovať svoje tempo blok (alebo priamo sama), môžete vytvoriť skúšobný kameň alebo citifile vo formáte S-parameters.In tomto prípade by mal byť všetky porty 50 Ohm ..

U môže generrate súbor SNP, alebo dokonca použiť UR rozloženie ako schéma componnet s ľubovoľným počtom portov khouly

Vďaka za všetky vaše odpovede. Tak kde mám urobiť konverziu, schematické okná, usporiadanie okien alebo zobrazenie dát okná? A ktoré ponuka obsahuje operáciu? Viac informácií ocenia. Vďaka.

1. Môžete to urobiť buď schémy alebo zobrazenie dát okna. Vyberte "Tools -> Data File Tool" z ponuky, bude dátový súbor pop-up okno, vyberte zapísať dátový súbor z dátového súboru, zadajte názov súboru a formát súboru ako skúšobný kameň, vyberte dátový súbor, ktorý chcete exportovať. 2. Môžete tiež napísať rovnicu v dátovom displeji pomocou write_snp funkcie. Napríklad, y = write_snp ("spara.s2p" S "Môj S-parameter file", "GHz", "MA", 50)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back