[ADS] Ako na svete si simulovať IM2, IM3 a IIP2 a IIP3, atď?

G

gotenks326

Guest
Ja som sa naozaj ťažko zisťuje, ako používať ADS simulovať 2-tón odpovede zistiť, zosilňovače IM2, IM3, IIP2 a IIP3. Nemôžem nájsť žiadne dobré zdroje na internete vysvetľovať, ako to urobiť (a všetky príručky ADS som našiel sú príliš vágne / generalizované a nejdú do podrobností k tomu). Takže, mám zosilňovač a pridal V_nTone blok na vstupe. Som pridal harmonické vyváženie simulácie blok a uvedené základné frekvencie a požadovanom poradí. Keď sa pokúšam simulovať, objaví sa chybové hlásenie hovorí, že maximálny povolený kmitočet rozdiel 1 kHz (moje 2 tóny sú každý 1 MHz od základnej), tak ADS nie je tak simulácie HB. Ako môžem tento problém odstrániť? Tiež, keď som si v minulosti vyššie uvedené chyby, ako by som zmapovať podmienky chatu? Existuje určitá funkcia, ako to dosiahnuť? Vďaka vopred.

Po prečedtaned tohoto čle1nku sa mi žiada napedsať  Ďakujem Ve1m pe1n Jamriška.To čo robedte pre mladfdch ľuded si vyžaduje veľke9hfa oosbnosť a mysledm, že veľa ľuded nevie akou veľkou oosbnosťou vo folklf3rnom svete ste. Vaše zanietenie a cit pre zladenie ne1metu, sce9nicke9ho spracovania a podania na javisku, hudobnej ale aj vfdtvarnej stre1nky je ojedinelfd. Maredna me1 svoju tve1r pre1ve vďaka Ve1m!V dnešnom obdobed sa poroznosť upriamuje na tfdch čo vedia svoje pre1ce komerčne predať a robia tak aj za cenu pote1čania umeleckfdch hodnf4t a princedpu umeleckej tvorby ľudove9ho tanca a nedoceňujfa sa skutočned umelci medzi ktorfdch bez pochyby patredte!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back