ADE7756 PIN problém - komunikácia stiahol z IC

E

~E3016~

Guest
Ahoj všetci ... Ja som skutočne mätúce problém s ADE7756. vždy, keď som sa koryto komunikácie SPI, DIN (vstup dát do ADE7756) bol strhnutý v IC sám, Overil som si to s použitím rozsahu, ostatné kolíky sú OK (SCLK, SK). logika musí byť 1 (5V) a 0 (0V), ale vlastné meranie bolo len 2V - 0V ... Snažil som sa používať vyrovnávaciu pamäť, ale to isté sa stalo aj naďalej. DIN od UC je v poriadku, aj keď ho. Prosím, pomôžte mi ... (Ja používam MCS51)

Vzhľadom k tomu, Hi PIN SPI nie sú definované ako otvorené mozgov - myslím, že ste si pravdepodobne zmiešané medzi DO a DI stačí vymeniť medzi DI a DO - to je častý omyl Všetko najlepšie Bobi

[Quote = bobcat1] Hi Od PIN SPI nie sú definované ako otvorené mozgov - myslím, že ste si pravdepodobne zmiešané medzi DO a DI stačí vymeniť medzi DI a DO - to je častý omyl Všetko najlepšie Bobi [/quote] vďaku za starostlivosť. .. Pozoroval som, že aj DIN a DOUT má vysokú impedanciu ako vstupné alebo výstupné a datasheet nevysvetľuje, že PIN je odvodňovací priekopa jeden. Tiež som sa pokúsil použiť vytiahnuť s 10k ohm. a zdá sa, že IC stále ťahá dolu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back