Adaptívne zrušenie problém

P

praveen_akshay

Guest
Ahoj lidi, mám otázku, ktorú som premýšľal už dlho a teraz som ešte nemáte odpoveď. Moja otázka je: Predpokladajme, že mám obdĺžnikový a sínusový priebeh, obaja majú rovnakú frekvenciu. Môžem zrušiť celé námestie vlna S týmto jednoduchým sínusový vstupný signál, ako používať niektoré adaptívne spracovanie signálu? Vďaka a pokiaľ ide o

Vstup adaptívne filter - obdĺžnikový požadovaného signálu - mix obdĺžnikového a sin (obe s neznámymi fáza) potom výstup adaptívneho filtra je obdĺžnikový signál s fáz sa rovná fázy námestí v signálu mix chyba bude hriech

Vadkudr Vďaka za Vašu odpoveď. No myslím, že som sa formulovali otázku dobre. To je otázka, chcel som sa spýtať. Vstupný signál do čiernej krabice = sínusový priebeh frekvencie F0 požadovaného signálu do čiernej krabice = obdĺžnikového kmitočtu f0. Teraz som chcel vedieť, či existuje spôsob, ako sínusoida, štvorcové vlny rovnakej frekvencie používania niektorých DSP techniky. Vďaka a pokiaľ ide o

Dobrý deň, aby sme sa pokúsili odpovedať na váš prvý príspevok: Ak filter námestí vlnu low-pass filter (cut-off o niečo vyšší ako f0), potom by mal byť sínusový .... Dúfam, že to pomôže. ide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back