Ach .... autotrax nabíjania úplný pako teraz ... tovar

S

sick_man

Guest
lol:) na bezplatnú aplikáciu, nie lacného už AutoTRAX EDA Version 2.01 PCB Design Suite je možné stiahnuť sa z www.autotraxEDA.com Je to veľmi zmenila za posledných 12 mesiacov. Základná verzia je stále zadarmo, a len má limit 100 terminálov / vankúšiky. to je k ničomu, verzia Lite je $ 45 a má limit 600 terminálov / vankúšiky. bude mať žiadny prob simuláciu alebo inú dôležitú súčasť plnej verzie je 495 dolárov, ale za normálnych okolností do 14.. Júla, môžete si ho zakúpiť za pouhých 95 dolárov. Inými slovami, pošlite mi 100 dolárov, takže mi môže pomôcť rozvíjať svoje dôchodkový fond Obe Lite a plná verzia sa dodávajú s 12 mesiacov voľne na stiahnutie aktualizácií {to je trochu meen Myslím, že iba 12 mesiacov prevádzky ....} a zahŕňa všetky nové verzie do 30. júla 2004. Prečo ešte čakať? Stiahnuť z www.autotraxEDA.com . Ste obdržali tento e-mail, pretože ste stiahli AutoTRAX EDA v minulosti, a ja myslel, že by mal záujem o najnovšiu verziu. Ak si neželáte dostávať žiadne ďalšie emaily, prosím spoliehať na túto správu sa slovom odhlásiť v riadku predmetu a Prijmite prosím moju ospravedlnenie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back