Access 2000 a SNS ORCAD nedorozumenia

P

pavel47

Guest
Ahoj
as follows:

V mojom Access 2000 databázu som Part Number
nasledovne:

TRAN0001
TRAN0002
.
.
.
TRAN0022

Keď som konfiguráciu som CIS pre túto databázu a vidieť databázyvalues are reduced to

Časti okná id CIS Explorer Part Number
tieto hodnoty sú redukované na

0001
0002
.
.
.
0022
format of each table take the form:

Je to nepríjemné, ako som niekoľko tabuliek, a číslo dielu
formát každej tabuľky formu:

W_10000
W_20000
.
.
.
W_N0000

kde W_1, W_2, ..., W_N sú sady caracters
a 0000 - štyri čísla.
.

Keď som sa pri aktualizácii komponentov po prepojení sa zdá, že niektoré súčasti sú rovnaké časti Numbers.

in CIS?

Čo môžem zmeniť, aby správne previesť časť Čísla
v SNS?

Vďaka.

Pavel.
to be Text.

PS V mojej databáze mám nastaviť formát časti číslo
k textu.
Najskôr som sa snaží s Automatické číslo, ale zdá sa, že tento formát je nezlučiteľné s SNS.

Nemyslím si, že si časť čísla sú znížené.Myslím si, že pravdepodobne aj polia ID v databáze, a to je uvedené v SNS Explorer a mätúce vás.

Databáza programu Access by mala mať "ID" poľa, a to je najlepšie, ak je nastavený na "Automatické číslo" pre typ.To pomôže udržať jedinečný identifikátor pre každý záznam.Set to "ID" pole ako primárny kľúč v tabuľke.Konfigurácia CIS sprievodca sa zobrazí tejto oblasti ako "boj" a nebude mať žiadne problémy s ním.

Zachovať existujúce "Part Number" poľa v databáze (napr. W_N0000) v jednotlivých tabuľkách.V SNS Configuration Wizard, pre každú tabuľku v databáze, nastavte "Typ objektu" pre tento "Part Number" pole "Part_Number" a skontrolujte "Prevod na dizajn" box.

Teraz vidieť ORCAD rozloženie stopy v SNS explorer ( "PCB Footprint" pole), výjazd Capture CIS, potom:
1) Open "Capture.ini" v programe SNS zložku (napr. C: \ Cadence \ PSD_14.2 \ tools \ capture)

2) Pozrite sa na sekcii označené ako "[Stopa Viewer Type]" a nastavte "Typ" riadok nižšie, aby:
"Type = Layout"

3) V sekcii označené ako "[Layout Footprints]" a vytvoriť "DirX" položky pod ňou ukazuje na vaše cesty stopa knižnice.Napríklad:
Dir0 = C: \ Cadence \ PSD_14.2 \ tools \ Layout_Plus \ knižnice
Dir1 = C: \ Data \ Cadence \ knižnice \ SFM \ Main \ Footprints: Capture CIS will automatically look for PCB Footprints in all libraries located in the above directories.

Poznámka:
Capture CIS bude automaticky hľadať PCB Footprints vo všetkých knižniciach nachádzajúcich sa v týchto adresároch.

A konečne, aby mohol vidieť schematické značky v CIS Explorer, skontrolujte, či ste pridali každý symbol knižnice hľadanie Capture CIS cesty:
1) Otvorte stránku v schematický Capture CIS
2) Hit "P" tlačidlo umiestniť súčasť
3) Kliknite na "Pridať knižnica" a potom pridať každej knižnice sa symboly (spomenuté v databáze).
4) Restart Capture CIS, aby CIS Explorer začať používať nové libs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back