D
dzanches
Guest
Ahoj chlapci, to je môj prvý príspevok tu. Tiež nie som rodený anglický hovorca, tak sa ospravedlňujem vopred za moje občas legrační angličtina. No, bol som tak spokojný so svojím AC zvárač palicou, kým som si dobré kritiky pre nanášanie zváračov DC, čo myslím, že je tiež nazývaný menič wleders. Hovorí sa, že zváranie je oveľa jednoduchšie, ale sú príliš price: by znížili svoju peňaženku. Čítal som, že niektorí inteligentní ľudia majú previesť svoje AC zváračiek na tie, DC pridaním fullwave usmerňovač (a niektoré ďalšie výrobky pre plynulý výstup), v sekundárnej, čo znamená, že musíte elektroniky, ktorá dokáže spracovať veľké prúdy (70-150A Vo väčšine prípadov). Nejedná sa o lacné riešenie pre mňa, pretože tieto veci sú naozaj drahé tu. Nákup meniča sa zdá byť, bohužiaľ, jedinou možnosťou. Avšak, to čo ma napadlo, že by bolo možné pridať usmerňovač v primárnej. Tento prístup má veľkú adavantage, že usmerňovač, ktorý môže podporovať až 35A stojí okolo 2 dolárov, a ja by som napríklad len jeden!. Na druhú stranu, ja neviem, ako nebezpečný tento okruh mohol byť (a čo je konečným výstupom bude vyzerať). Bežal som niekoľko simulácií lacný softvér a našiel som tento prístup veľmi sľubný, v skutočnosti ukazuje somewaht hladký jednosmerný prúd / napätie. Nie som expert na elctronics a tieto výrobky, a preto akýkoľvek komentár je vítaný, ako budem pokračovať. DanSan Mexiko