AC skrat PIC rozhranie

N

nads

Guest
Hi problémom je, ako rozhranie elektrickej siete AC skrat v sérii so záťažou náročné okolo 50 mA PIC mikrokontrolér pre meranie spotreby elektrickej energie. Snažím sa merať spotrebu energie induktívne záťaže pomocou skratu. Shunt bude coneccted na porte 10 bit AD vhodné PIC. Snažil som sa pomocou optočlenov, ale žiadna radosť. Skúšal som mnoho variantov presnosti rectifires, ale na výstupe som si od presnosť usmerňovače nie je to, čo mám očakávať, že si napr 0,5 V AC @ 50 mA cez skrat, ale 4,5 V DC @ presný výstup usmerňovača, nemôžem zistiť, kde som zle? Budem vďačný za akékoľvek návrhy, ako sa pripojiť k PIC skrat? S prianím všetkého najlepšieho NADSME

Dobrý deň, ak používate skrat na meranie prúdu je potrebné napájať zo siete aj PIC .. Možno Noy dobrý plán, ak ste nikdy predtým. vás môže aj zabiť!. Lepšie využitie prúdového transformátora, vzhľad s Google!. Tento transformátor premieňa prúd na jednej strane, aby napätie na druhej strane úplne izolovaný od siete, a preto šetriť. Musíte vyhľadávanie Google: prúdového transformátora a mikroprocesor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back