AC motor (jednofázový) ovládanie pomocou SPWM

M

murnin

Guest
Ahoj chalani, musím riadiť rýchlosť (frekvencia) pomocou SPWM techniku. Ja používam micro na 8051 rodiny. Viem, že tam r lepšie fotky ako to urobiť, a to aj v prípade, ja som s použitím akejkoľvek 8.051, môže byť lepšie spôsoby, ako kontrolovať frekvenciu, ale musím urobiť to takto. Po prvé, mám porovnať sínusového priebehu s trojuholníkovou vytvoriť pulzy, ktoré sa riadia frekvenciu. Videl som, že všetky look up tabuliek pre sínusové štartu s 80H 83H 86H 89H a tak ďalej. Vec je, že i dont chcete odoslať sinewave na pin portu, ale len porovnať jeho rôzne body s trojuholníkovou. Takže, ja som si istý, ako to urobiť. Ostatné veci je, ako som vytvoriť čisto sínusových priebez s rôznymi frekvenciách s využitím rovnaký vzhľad podľa tabuľky? Díky moc!

Iam záujem aj v tomto projekte. Mám pocit, AVR je najvhodnejší pre tento projekt. ATMEGA 8 je podľa môjho najlepšieho výberu. niekto prísť, aby nám pomohli považuje Nandhu

Hi Pozri Zilog stránky pre AC poznámky aplikácie motora - nice s kódom v jazyku C prenosných allmost prípadná mikro všetko najlepšie Bobi

Je potrebné poznamenať, že jedna fáza VFD môže fungovať skôr zle. To závisí od typu motora. Kondenzátorový motor dosiahne takmer nulová krútiaci moment pri nízkych frekvenciách, možno nie od vôbec. Tiež rozdelenie pólový motor nie je veľmi dobre hodí pre prevádzku VF. Pomocou dvoch fáz meniče pre kondenzátorové motory sú v tejto žiadosti Microchip dosahuje oveľa lepší výkon. http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00967A.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back