AC DC - zariadenia pre zabezpečenie rovnakého účinku

P

Philemon

Guest
Hi Dobrý deň. Ja používam niekoľko 6Volt batérie, je možné vyzdvihnutie na Walmart, aby sa buď 12V DC alebo 18V DC. Napadlo ma, či existuje spôsob, ako dosiahnuť rovnaký výsledok pomocou AC / DC prevodník. Keď som hľadať čistú hľadá prevodníka je jednoducho príliš veľa, aby pochopili, čo bude fungovať podobne ako 2 alebo 3 6Volt batérie v sérii. Nejaké nápady, čo by som mal dostať zariadenia pre zabezpečenie rovnakého účinku. Díky moc.

Dude ur problém nie je mi jasné to treba u AC-DC prevodník, ktorý môže poskytnúť u 12V a 18V? Aký by mal byť vstup do AC / DC? 110V AC?

U stačí premennou DC napájacím napätím 0 až 24volt, 1amper na požiadavku, ako ukazuje video je dosť,

Díky moc. Ste schopní navrhnúť niektoré značky / výrobky by som mohol chcieť kúpiť. Len som Google hľadanie "dc premennej napájania", ale nie ste si istí, ktorý z nich vziať. Tiež budem schopný regulovať "aktuálne" zmenou "napätie". To znamená, že sa chcem obrátiť na "aktuálne", až na to pravé prijateľnej úrovni, a to nielen začať s 1Amp hneď. Vďaka ...

batérií ukazuje video, musí mať 2Amp + prúd, ak je u tiež chcú riadiť prúd potom sa pozrite na [color = red] premenlivé napájací zdroj jednosmerného napätia s aktuálnou ovládač [/color], ja neviem, ktoré značky r k dispozícii v ur krajine, lepšie navštíviť miestne elektronické obchody v blízkosti miesta ur.

Ahoj priaznivcov, musíte byť starostlivosť prosím s zvodové prúdy z hlavných ... Myslím, že demonštrátor vybrala "nie náhodne" bežné batérie a tuk žiadny zdroj napätia! :-( Hlavné _lekage prúdu sú nebezpečné pre život. K.

Môžete sa pokúsiť nájsť batériu amazon.zom Ak ste v USA ... :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back