G
gizzmo
Guest
Som sa obrátil na rozsahu včera v noci, a na displeji sa nepreukázalo typické tmavo modrá obrazovka s výberom jazyka, ktorá sa zobrazí na zapnutie. Tento priestor má farebný LCD displej, nie CRT. Farieb na obrazovke je teraz grayish / svetlo modrá, a zostáva tak celé hodiny potom, čo som ju zapnúť. Zdá sa, že rozsah práce hoci. I môžu tlačiť na tlačidlo Pomocník a predné LED panel aktivujete, tlačí predvolené nastavenie je LED zhasne. Tak vnútorne si myslím, že je to v poriadku, zdá sa, že zobrazenie jediný problém. Žiadne zlepšenie, keď som pripojil sondu do terminálu skontrolovať cal. Niektoré histórii. Pracujem u mňa v pivnici, a ja som sa obrátil môj odbor na niekoľko mesiacov minimálne. Mal som problém so zobrazením raz, tak som bežal fén na svoj gril na teplo všetko, problém je vyriešený! Snažil som sa sušič vlasov trik znovu, nejde to. Presťahovala som sa hore a priestor opustil ju na niekoľko hodín, žiadna zmena, stále sivý / modrastú farbou. Myslím, že teplota / vlhkosť môjho pivnice je príčinou mojej strasti. Ja som teraz šalejú, má niekto nejakú radu / podobnú skúsenosť v tejto rade odborov. Prosím, nejaké návrhy, ako som sa k jaskyni a odneste ju do servisu. Mnoho vďaky, gizzmo