9V - 200V flyback návrhu sprievodca

M

moh19814

Guest
Ahoj všetci, som nový v tejto oblasti a chcem navrhnúť flyback konvertor pre nabíjanie kondenzátora na 200 V z batérie 9V. Som hobľovanie použiť spínacie frekvenciu 100kHz. Avšak som pripravený počuť nejaké návrhy. Prosím, aj to, ako je možné vyrobiť aj spätnú väzbu nepretržite sledovať napätie na kondenzátore a vypnutie prístroja pri dosiahnutí napätia 200V. Vďaka vopred

Dobrý deň, môžete použiť IC 3843 pre túto aplikáciu

Vďaka za radu, ale ja stále neviem, ako vytvoriť systém, mám na mysli, ako vytvoriť pomocou tohto prevodníka IC. Tiež, ak niekto viete, ako simulatesuch druh obvodov v OrCAD, pretože som sa už postavil konvertor, ale nemohol som simulovať v OrCAD. vďaka

Ahoj, som pracujúci navrhovanie a budovanie flyback converter.i našiel dobré informácie na týchto stránkach: a ak chcete aj whould poslať nejaké knihy, ktoré je vhodné v tejto oblasti.

Vďaka, mal by byť výstupný prúd 15 mA, že výstupný výkon 30 watt a príkon je 35 watt s účinnosťou 85%. Vstupný prúd je 4A. Potrebujem na meranie prúdu v primárnej strane. Tiež musím zmerať výkon kondenzátora napätie, ale cez opto-izolačné cestu. Díky moc vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back