8051 pripojený k 89C51 ukazuje 0V napájania na pinoch pri zapnutí

D

deepu_ttc

Guest
Ahoj, chlapci som mal 8051 demo doska k tomu sme pripojili 89C51 whne sme sily na palubách všetkých portov piny sú nula, ale v predvolenom nastavení všetky piny portu by mala byť vysoká. i conneted 33uf na krištáľ a EA PIN až +5 V reset je pripojený na +5 V cez switch. a napájací linky na respt kolíky. Je nejaká vec, ktorú vo svojej worng CKT y môj MCU je výstup 0V, kedy moc onned sa z robiť čokoľvek.

nedá určiť o hardware, ak si nahrať CKT. BTW, je výstup 8051 je vysoká bez pripojenia 89C51. keď sa stačí pripojiť 89C51, U povedať o / p stal 0.At v rovnakom čase, čo je napätie jeho Vcc.whther, ktorý je dropping.and tiež kontrolovať, ako sú nastavené portpins z 8951 ..

Hai
aj conneted 33uf krištáľové
by som 33pf (Pico FARAD) a nie 33 UF (micro FARAD) vlastne je váš problém s napájaním sekcie Koukni na to. Nandhu

Pripojte kondenzátor k resetu resetovacie linka, je možné, že reset nie je aktívna alebo nie je aktívny dosť dlho. Pozrite sa na h ** p: / / www.atmel-grenoble.com/dyn/resources/prod_documents/doc4284.pdf pre viac informácií. S pozdravom

thank chlapcov ur rady. Problém je s RESET nemôžeme stačí len pripojiť +5 V cez switch.along s potenciálom dividr usind kondenzátor a odpor. ale i dont Ko y to niekto vie. Pradeep

To je "moc na reset" obvodu. To nie je ako u napäťového deliča povedal. Udržuje procesor / regulátor reset stave, kým sa napájanie steady.That sa vykonáva na základe výpočtu príslušnej časovej konštanty, ktoré kondenzátora.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back