8051 Ali MAZIDI

S

shivachellam

Guest
Teraz som sa začala učiť o atmel89c51 plz niekto dať predstavu o tom, atmel89c51 a čo r krokom k dosiahnutiu dobrého programovanie v 89C51 vďaka: cry:

[Quote = shivachellam] Teraz som sa začala učiť o atmel89c51 plz niekto dať predstavu o tom, atmel89c51 a čo r krokom k dosiahnutiu dobrého programovanie v 89C51 vďaka: cry: [/quote] vyskúšať si nejaké knihy, potom sa pýtať, čo nechcete porozumieť

[Quote = shivachellam] Teraz som sa začala učiť o atmel89c51 plz niekto dať predstavu o tom, atmel89c51 a čo r krokom k dosiahnutiu dobrého programovanie v 89C51 vďaka: cry: [/quote] Nechajte všetko, čo chodia na MAZIDI knihu prečítať dva alebo viackrát, si jednoduchý programátor a pokúsiť sa urobiť jednoduchý a krátky príkladov uvedených v knihe čoskoro budete dobrý programátor uc. ide o

Ty vole PRVÁ rozhodnúť, čo PROGRAMOVANIE ENVIRONMANT chcete vyberať. Mám na mysli C alebo zhromaždenia alebo C + +. Aj považujú za najlepšiu kniha o ATMEL UC je Ali MIZAIDI. Potom sa spýtajte ďalšiu pomoc, ak U potrebovať.

Len čítanie Mazidi knihy nestačí, mali by ste praxe príkladov uvedených v tejto praxi, a potom napísať malý a jednoduchý kód na vlastnú päsť. 89C51 rady mikroprocesorov potrebujú drahé programátorov, tak odporúčam kúpiť 89S5x (x môže byť 1,2 OR3) a postaviť si programátor ISP, ktorý je jednoduchý a voľne k dispozícii na internete. :):):):):)

[Quote = srikanthsamaga] práve čítate Mazidi knihy nestačí, mali by ste praxe príkladov uvedených v tejto praxi, a potom napísať malý a jednoduchý kód na vlastnú päsť. 89C51 rady mikroprocesorov potrebujú drahé programátorov, tak odporúčam kúpiť 89S5x (x môže byť 1,2 OR3) a postaviť si programátor ISP, ktorý je jednoduchý a voľne k dispozícii na internete. :):):):):) [/Quote] a povedal Srikant perfektné poradíme!.

[Quote = MVS Šarma] [quote = srikanthsamaga] práve čítate Mazidi knihy nestačí, mali by ste praxe príkladov uvedených v tejto praxi, a potom napísať malý a jednoduchý kód na vlastnú päsť. 89C51 rady mikroprocesorov potrebujú drahé programátorov, tak odporúčam kúpiť 89S5x (x môže byť 1,2 OR3) a postaviť si programátor ISP, ktorý je jednoduchý a voľne k dispozícii na internete. :):):):):!). [/Quote] a povedal Srikant perfektné poradiť [/quote] Ďakujem ..

Ak má človek MAZIDI Kniha v mäkkej forme PLZ nahrať, potrebujem, musel som ale stratil to ... PLZ dont povedať, z miesta, ako to vyžaduje poplatky, ide o

Ahoj priatelia, môže mi niekto povedať, ktorý jazyk je pre programovanie? a povedzte mi, softvér, cez ktorý som Burn My 89C51? a čo je assembler? píšem programy v uversion Keil 3. Ďakujeme, že u

www.ikalogic.com / isp.php [/url] je miesto, kde máte programátor hardvér a softvér ovládača tiež. Všetko najlepšie Šarma

Tiež sa pozrite na pripravené na použitie 89 sieres programátor, ktorý bude podporovať mnoho zariadení zíza z 89 "C" a "S". Programátor je vybavený sériovým káblom, napájací zdroj, návod na obsluhu a programovanie software. Voliteľne rovnaké programátor môže pracovať s USB portu cez štandardný USB na sériový prevodník. Veľa šťastia. Pre viac informácií vist: http://www.united77.com/89programmer.htm

učenie o programovaní nie je len o čítanie jeho o tom, hehe tu je mazidi kniha S pozdravom, glenndr_15

@ Moonightingle - priateľ, sa potvrdilo o jazyk ur bude používať ... Montáž je veľmi ľahké sa naučiť, ale veľmi ťažké zvládnuť ... itll trvať určitú dobu, treba pre programovanie s ALP ... a, pokiaľ viem, u C potom Navrhoval by som, počnúc micrcontrollers s C. .. Tiež tú výhodu, že C je, že je aplicable pre väčšinu UC na trhu, ktoré sa prekladača písaný pre nich .... ako spúšťací Začnem s montážou v UC PIC, ale aj po 2 roky im ešte pri písaní programov ... ale potom som si kúpil učebnice C do 1 mesiaca som začal písať programy pre zjednotenú komunikáciu a teraz robím oveľa lepší ... Stavím sa, že u zvyknutý ľutovať používať programovací jazyk C, ako ... Rovnako ako ostatní členovia povedal AT89S51 UC je najlepšie začať, pretože je lacné a ľahko dostupné ... Veľa šťastia

Díky moc Sidy som sa prejsť na C, ako som už majú knowldge o tom. Láskavo mi základné kroky k vypáleniu kód MCU. Umožňuje, že som napísal kód v C, potom to, čo má robiť. Láskavo vysvetliť

Úplne prvá vec je dostať kompilátor pre písanie 8051 orientované programy C ... Keil uVision je jeden z najlepších na trhu ... tiež podporuje mnoho ďalších .... u UC môžete stiahnuť na www.Keil.com..These kompilátor niektoré ďalšie funkcie, spolu so štandardnými funtions C ... u môžete dozvedieť viac o tomto kompilátora na www.8051projects.net...just Hľadať tam ako Keil. Ďalšie u potrebujeme dostať programátor ... ako ostatní sa ešte odporúčam kúpiť u 1 ISP programátor eventhough svoje dobré skúsenosti, aby sa, ale jej zdĺhavé ... Títo programátori majú softvér s nimi. Pomocou týchto softvér, výpis. Hex súbor produkoval prekladač do 8051 UC ... aj u musí mať základné znalosti o hardware 8051 circuitries napr oscilátor, porty atď .. U 1, skúste demo doska pre 8051 s portu ISP v nej ... a potom všetci u musíte urobiť, je pripojiť ISP k doske, pripojenie k PC programátor, kábel do prístavov, napísať program, kompiláciu, načítanie HEX súbor do dumping softvér ... a spustiť vypaľovanie .... Ďalšiu pomoc JST Google "8051 programovanie ".... S pozdravom.

Ak chcete byť dobrým programátorom, potom by ste mali cvičiť veľa ....... začať študovať od MAIZIDI alebo môžete začať od Kenneth J. Ayala ...........: D

Ak sa učíte, ďalší zaujímavý čip treba zvážiť, je ST STM8S. Je porovnateľná s rýchlejším AVR 8-horké. Avšak, to má svoj vlastný integrovaný programátor / debugger, v podobe STM8S Discovery, USB napájanie, na palube LED, Touch Pad a plochu dosky. tak to je kombinácia vývojová doska, programátor, debugger atď všetko

[Quote = LUV] Môžete začať od Kenneth J. Ayala ...........: D [/quote] Áno, ja súhlasím s týmto ... ako Kenith kniha je aj ako predmetu v indickej technických predmetov ako učebnice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back