5.8GHz merač sily signálu

7

7rots51

Guest
Akýkoľvek návrh? alebo IC, že som si to s ním. S pozdravom

Môžete použiť AD je wattmetra IC s 2,4 GHz oscilátora a zmiešavača. Inak je mi známe, nie je žiadny indikátor napájania .. Rgrds

Ako bolo uvedené vyššie, budete musieť miešať signál až do frekvencie, kde zisk je lacný. Tam je ešte problém získať variácie s časom a teplotou. Mnoho Moduly zosilňovačov zmeniť svoj zisk o 10% dB zisku s teplotou.

Chcem merať silu signálu (napríklad stĺpcový graf do mobilnej siete), vo vzduchu okolo 5.8GHz vysielač. Potrebujem pomoc na tomto probléme. S pozdravom

Ahoj 7rots51: ... Môžete použiť NetStumbler: www.netstumbler.com Jedná sa o softwarové riešenie x Win a Linux (zdarma!). Je to zobrazenie sily signálu pomocou RSSI (indikátor sily prijímaného signálu) signál časti. stačí iba kompatibilné karty WLAN. Môžete skúsiť aj iný analyzátor protokolu (bezdrôtové sniffer). Hardvérové riešenie je Yellowjacket z BVS: http://www.bvsystems.com/Products/WLAN/YJ802.11a/yellowjacket802.11a.htm Dúfam, že vám môže pomôcť pozdravom

Ahoj ninhawk Ďakujeme za links.But som nenašiel presne to, čo potrebujem, potrebujem radu, ktorá na jednej strane môže byť pripojený k anténe a na druhej strane majú digitálny alebo analógový výstup (interface), ktoré môžem využiť vo svoj produkt . chcem, aby doska mi silu signálu v digitálnej alebo analógovej dáta. Dúfam, že je produkt, ktorý môže urobiť. zbohom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back