>

J

jackieyoung

Guest
Ahoj, všetky
Mám nejaké problémy, o obvode SC design.Please mi dať nejaké rady.
Keď aj design operačný zosilňovač použitý v obvode SC, je potrebné zabezpečiť, aby jej spoločný režim vstupné napätie rovnaké spoločným výstupom volatge?Myslím, že to nie je potrebné, ale ako sa môžem rozhodnúť budúci vstupné fázy spoločného režimu napätia, ak chcem použiť rovnaké op?
Abother problémom je, že ako môže aj definovať operačný zosilňovač vstupného napätia v bežnom režime pomocou kondenzátora spätnú väzbu od výstupu, ako integrátor SC?Považujem za použitia capactor pre negatívna spätná väzba môže fail.The operačný zosilňovač sa chová ako otvorenou slučkou, nie uzavretý loop.Is je niečo v neporiadku?I použitie ideálny operačný zosilňovač v hsipce.
Myslím, že z dôvodu znamenie o text knihy znamená AC ground.Should pridám spoločný režim zdroj pre vstup do zaujatosť operačný zosilňovač?
Vďaka

jackieyoung Napísal:

Ahoj, všetky

Mám nejaké problémy, o obvode SC design.Please mi dať nejaké rady.

Keď aj design operačný zosilňovač použitý v obvode SC, je potrebné zabezpečiť, aby jej spoločný režim vstupné napätie rovnaké spoločným výstupom volatge?
Myslím, že to nie je potrebné, ale ako sa môžem rozhodnúť budúci vstupné fázy spoločného režimu napätia, ak chcem použiť rovnaké op?

Abother problémom je, že ako môže aj definovať operačný zosilňovač vstupného napätia v bežnom režime pomocou kondenzátora spätnú väzbu od výstupu, ako integrátor SC?
Považujem za použitia capactor pre negatívna spätná väzba môže fail.The operačný zosilňovač sa chová ako otvorenou slučkou, nie uzavretý loop.Is je niečo v neporiadku?
I použitie ideálny operačný zosilňovač v hsipce.

Myslím, že z dôvodu znamenie o text knihy znamená AC ground.Should pridám spoločný režim zdroj pre vstup do zaujatosť operačný zosilňovač?

Vďaka

Referenčné odkaz mám nejaké problémy.Je to potreba heslo pre prístup?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back