433,92 MHz predzosilňovač pre diaľkové ovládanie systému

P

polarized

Guest
Dobrý deň, bolo by možné navrhnúť 433,92 MHz predzosilňovač s cieľom zvýšiť citlivosť prijímača. Celý systém slúži ako bezdrôtový otvárač garážových brán a v súčasnej dobe je schopná dosiahnuť asi 200 metrov. Má ručný vysielač, takže nie je možné zmeniť, aby sa dosiahlo väčšie vzdialenosti, z dôvodu obmedzeného priestoru a spotreby energie. Prijímač RF doska je vyrobená s SMD prvky a používa integrovaný obvod UAA32017 od spoločnosti Philips. Neviem, odstup signálu od šumu prijímača, ani vstupné citlivosti. Je možné zväčšiť vzdialenosť cca. 400 metrov a ako by sa elektrický obvod vyzerať. Prijímač je pripojená anténa k tomu a dĺžka antény je asi 32 cm. Ide.

Tie by bolo lepšie zlepšenie antény a výšku. Zvážila prijímač na pole nad girage a beží až moc, a riadiaci signál sa od neho na kábli. Pokúste sa nájsť zisk antény pre tento frekvenčný rozsah. Budete používať z určitého smeru? Smernica zisk antény bude fungovať. Tam sú problémy s incresed rozsahu. Ostatní užívatelia v tejto oblasti by mohla otvoriť svoje girage, keď ste preč, ak majú rovnaký kód, ako vy.

Dobrý deň, je anténa umiestnená už nad zemou cca. 9 metrov. Hoci systém je pôvodne určený ako diaľkové otváranie garážových brán, že sa nepoužíva podobného, ale namiesto toho v aplikácii, ktorá neumožňuje jednoduché použitie smerové antény, pretože musí pokryť väčšie územie uhla. Ide.

Ahoj polarizované, obvykle S / N pomer týchto prijímačov nie je tak zlý. Takže najlepší spôsob, ako ich použiť anténu s väčším skreslením a ostrejšie svetlo. Použitie vonkajšieho nízkošumový zosilňovača bude ťažké. Musíte dosiahnuť 6 dB väčší zisk rovnakými hluk, a to bude takmer nemožné. Možno je to naozaj lepší nápad na zlepšenie výkonu, výkonu vášho vysielača od 6 dB. To by malo tiež pracovať s batériou, a je jednoduchšie ako iné varianty. Zbohom

Kábel strata za RG-58 / U kábla by bolo 3 dB. Tak 1 dB šumové číslo stožiar namontovať zosilňovač by sa znížila hlučnosť systému číslo asi o 3 dB.

Ahoj mr_ghz, Máte elektrické schéma obvodu, ktorý by sa pridať ďalšie 6dB výkonu na vysielači sekcii 433 MHz? To by malo byť veľmi malé rozmery. Aký by mal byť o veľkosti smerová anténa, ktorá má vyšší zisk v porovnaní so štandardnou lambda / 2 anténa, ktorá je v tomto prípade 34 cm dlhé? Čo si myslíte o predzosilňovač sa s HEMT tranzistora, ako dizajn tu http://hjem.get2net.dk/ole_nykjaer/oz2oe/atf54143/atf54143.doc Zdravím.

Ahoj nafukovacie, oblasť RF nie je môj obor, takže to, čo by sa namontovať stožiar zosilňovače ste sa zmienil? Je to zosilňovač sa nachádza v tesnej blízkosti antény sám, alebo to znamená niečo iné? A ja som naozaj rozumieť, keď koreloval šumu pomocou kábla stratou? Aké opatrenia by ste odporučili pre tento problém? Ide.

Prenosové linky zoslabuje signál. Môžete si kúpiť zosilňovač pre pásmo 70 cm šunka THT sa zmestí na anténu konci riadku a je napájaný z okna na konci prijímača. To bude znamenať pomoc pre váš systém. Hlavné pomoci by sa zisk antény ako je v odkaze vyššie.

Ahoj polarizované, 1. (Schéma AMP) Písal si, že oblasť RF nie je vašej oblasti odborných znalostí. Takže by som odporučil používate kompletný zosilňovač čipu. To by mohlo byť MSA-2643 od Agilent. Tento čip vám zisk 16 dB a maximálna. výstupný výkon 9 dBm. Veľkosť je asi 2 * 2 mm. V dátovom liste ( http://literature.agilent.com/litweb/pdf/5980-2396E.pdf ), sú tu aj niektoré príklady. 2. (Veľkosť antény) Záleží na zisku, ktoré chcete. Pozrite sa na 70 cm stránky, často predávajú Yagi anténa s 3 alebo viac prvkov. Mali by mať dostatok zisku. Veľkosť je asi 35 cm na bočnej a rovnaký (alebo viac) na dĺžku. 3. (Predzosilňovač), myslím, že je možné využiť tohto obvodu stožiaru na stenu. Ale ja si nemyslím, že to bude rozšíriť rozsah dosť. Tento zosilňovač má viac ako 10 dB zisku, ale bude tiež zosilňovať hluk. Takže vaše S / N nie je lepší ako 2-3dB a mali by ste mať 6 dB ... Zbohom

Nie som si istý, ktorá RF diaľkové ovládanie, ktoré chcete, ale ak hľadáte nejaké diaľkové ovládanie garážových brán riešenie, alebo ak budete potrebovať RF diaľkové ovládanie, vysielač a prijímač RF Module, RF diaľkové ovládanie prepínač, prosím, neváhajte kontaktovať nám solidremote

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 15:33 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 15:33 - --------</span></span>
odkaz na solidremote je tu [URL = "http://www.solidremote.com/"] RF Diaľkové ovládanie, vysielač a prijímač RF Module, RF diaľkové spínač [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back