4 vrstvy stackup / krajina naliať otázku

D

difflvl

Guest
Mám dva stackups na mysli. L1 - Odstup signál / Power L2 - GND Lietadlo L3 - L4 signál - GND Pour len žiadny signál L1 - L2 signálu - GND Lietadlo L3 - Power Lietadlo L4 - signál, ktorý je lepší? Tiež je to zlé pridať GND vylieva na všetkých vrstvách vedľa lietadla aj keď som už v lietadle GND? Existuje niečo ako po tom zem leje? Vďaka

Ahoj, Druhá vrstva vyrovnať sa zdá byť v poriadku a nie je tam žiadna taká vec, že ak máte lietadlo nemusíte mať medené naliať ..... ak máte potom z rôznych dôvodov, ako sa bude ísť na to? S pozdravom Ramesh

Vďaka Ramesh, je možné, aby po splatnosti meď naliať? Pýtam sa preto, že mám PCB pomocou druhej vrstvy set, so zemou nalejte na hornej a spodnej a ja Zdá sa, že problémy s EMC. PCB je modul hlavičku, ktoré kamaráti do základnej dosky so zásuvkami / recepticles. Teraz pracuje na jednej doske, ale nebude fungovať na druhú (možno 1 z každých 20 pokusov, že skutočne funguje). Mám modul DPS od inej spoločnosti s rovnakým Pinout a pracuje na oboch doskách. Vďaka

Ahoj, vzdialene vedenie v tejto veci je ťažké, môže byť mnoho dôvodov pre hluku, kontrola toku svojho obvodu úplne testované, skúste sa izolovať, že hluk z okruhu ostatných funkčných blokov. Niekedy hluk bude vybral z konektora, z jednej dosky, ktoré potom krížil sa s ostatnými predstavenstva a odviezť tam, ktorý spôsobí viac problémov, a to bude veľmi ťažké pre vás to prísť na príčinu, a odkiaľ sa generuje sa . Prejdite si články z Douglas Brooks o tejto téme tiež skontrolovať lokalít, http://www.hottconsultants.com/pdf_files/pcb_guide.pdf http://www.atmel. com/dyn/resources/prod_documents/doc4279.pdf Dúfam, že to pomôže v pokroku ...... S pozdravom Ramesh

[Quote = difflvl] Je možné omeškania meď naliať? [/Quote] Odpoveď je áno - je možné naliať medi prehnať. Premýšľajte o tom týmto spôsobom - meď naliať je jedna doska kondenzátora, svoj signál stopy sú ďalšie doska (dosky). Ste spojovací signály na vrstvu nalejte na seba prostredníctvom spoločnej doske kondenzátora. Ak chcete minimalizovať účinok, je potrebné pripojiť k napájaniu, alebo naliať krajine na mnohých miestach ako je to možné, a / alebo udržanie rozteče medzi tuhnutia a signály čo najširšie. Ste tiež vplyv na impedanciu stopy prítomnosťou tuhnutia. Okrem toho navyše umožňuje naliať možné cesty k nežiaduce slučky signál návratu. Je dokonca možné vytvoriť rezonančné slučky v podivné tvary, ktoré vedú k povrchu naliať. Tí rezonančná slučky stať zdrojom pre EMI, rovnako ako skresľujúce signály na palube sám. Vaše stackup s vnútornou pevnou lietadiel pre napájanie a zem, umožňuje kontrolu impedancia, ako aj poskytovanie priamej návratová cesta signálu. Ďalšie externé nalieva sú zbytočné a nežiaduce.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back