3G siete TELEFÓNOV

H

helio1972

Guest
aké sú 3G mobilných sietí?Viem, že pre mňa len UMTS.ale niekedy aj found ľudia hovoria o CDMA2000.môže mi niekto explain podrobne 3G mobilných sietí

Tiež som sa chcú dozvedieť viac o 3G mobilné siete.Ak sa nemýlim, UMTS a CDMA2000 sú rôzne 3G sieťové architektúry.UMTS je revolúcia v sieti GSM, zatiaľ čo CDMA2000 je revolúcia v sieti CDMA.Myslím, že vo väčšine európskych krajinách a juhovýchodnej Ázii, sme pomocou GSM, ale v Amerike alebo v Kórei, ktoré používajú CDMA.

Ak sa mýlim, prosím, tak ma opravte.CK.

3G mibile NTW skladá z GSM circit prepínače NTW GPRS packet switch NTW, CDMA 2000 je rozšírená verzia CDMA, nie je spojená s UMTS ..

Nazdar,

UMTS je 3G, UMTS, ale includs dve triedy: FDD a TDD systém systém.Okrem toho, FDD includs aj WCDMA (Wide Code Division Multiple Acess), a CDMA2000, TDD systém je TD-SCDMA

Pre Gian podrobností nájdete http://www.3gpp.org/

3G mobilné siete sú siete poskytujú vysokou prenosovou rýchlosťou 384 kb
/ s abiut .. ..slávny návrhy na 3G networs sú,,
-WCDMA rozvoj GSM a 3G
- CDMA2000 pokroku CDMA-jeden v 3G
existujú aj iné normy v 3G sietí, ale tieto dva javy spolu mosr populárne ....
s odkazom na UMTS ..its nie štandardné skôr jej technológiu, ktorá uvádza, že "by mal byť pre užívateľov služby, dáta aj hlas, bez ohľadu na oblasť, v ktorej sú, to znamená, že roaming v celej worls ... UMTS pre všetky systémy siete vo všetkých krajinách by mali byť rovnaké ... "to uviedol UMTS, po ktorej 3gpp a ďalšie organizácie snažil Giva spoločnej siete a štandardné pre všetky krajiny, ..volali na rôzne standars ..a pre toto riešenie Európu a jej spojenci odovzdané WCDMA a Amerika a jej spojenci odovzdané CDMA2000 ...Podobne japonsko tiež navrhol svoj vlastný štandard ..WCDMA, ale je všeobecne prijímaný štandard ..tak, aby všetky krajiny mali nasadenie tejto normy, a ktoré môžu uľahčiť celý worls roamingu pre užívateľov, ...
Ak je tu stále nejasnosti môžu požiadať u mňa ...
Ak u našiel pomoc kliknite Pomohla mi tlačidlo nižšie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back