3D vyžarovací diagram a zisk na frekvencii plot

S

shahid78

Guest
Dobrý deň pred začatím simulácie v CST MWS definujeme rôzne dozorného orgánu pre náš požadovaný quatities. Napríklad ak máme záujem o šírení zvuku na 1,8 GHz definujeme pole ďaleko sledovať na 1,8 GHz a po simulácii môžeme vidieť požadovaný vzor ratiation moja otázka je možné získať 3D šírenie zvuku na inej frekvencii po dokončení simulácia pomocou po spracovaní šablóny withour beh simulácie znovu Moja druhá otázka je, ako získať pozemok na frekvencii vykresľovanie pomocou CST MWS. akúkoľvek pomoc by bola veľmi ocenil ide Shahid

Nie, u ktorej definovať sledovať na požadovanú frekvenciu, ako u simuláciu. pre ur 2. Otázka 1) U môžete získať získať priamo od vyžarovací diagram, ak u vyberte možnosť IEEEGain 2) U zvoliť tiež Temple (myslím, že farfied a vyberte získať v požadovanom uhle)

Ahoj snkhan Vďaka za Vašu odpoveď. z hľadiska radiačnej model myslím si, že by bolo časovo veľmi náročné nájsť 3D vyžarovací diagram najmä ak beží oka adaptáciu režimu. takže musím bežať prispôsobenie oka systém znovu, ak mám záujem o šírení zvuku na inom kmitočte o svoje pripomienky k zisku, mám záujem o krivku, ktorá umožňuje získať na frekvencii, takže viem, ako ich získať mení s frekvenciou. keď si hovoria zisku v určitom frequecy, ktorý je zobrazuje v spodnej časti vyžarovací diagram však veľké vďaka za vaše komentáre vďaka

niekto vie, ako získať pozemok alebo účinnosť v porovnaní s frekvenciou CST MWS pre simuláciu antény

Ja neviem, či to pomôže, ale to je praktické pozemok získať vs uhla vs frekvencie v HFSS. Tým sa vytvorí 3D izometrické sprisahania. Uznávam, že vaša otázka nie je na HFSS konkrétne. Môžete tiež dosiahnuť podobného pozemok v MATLAB. V skutočnosti, môžete ísť ešte jeden krok a sprisahania štyri parametre, kedy jeden je farby a ďalšie tri zodpovedajú i, j, a k os. Pokiaľ si spomínam príkaz plot3d a farieb je jednou z ďalších parametrov v zozname argumentov, ktoré riadia podrobnosti o sprisahaní. Dúfajme, že to nie je príliš nevzďaľuje od zámeru Váš dotaz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back