3D FDTD dipól vo voľnom priestore

E

emresert

Guest
Ospravedlňujeme sa, ale nemôžem spustiť program fd3d_4.1.c v knihe "elektromagnetické simulácia FDTD" Dennis Sullivan, môže niekto pomôcť? emrsrt@gmail.com Bol by som Vám vďačný

Ahoj môže byť schopný pomôcť. Nie som si istý, či som tento kód fd3d_4.1.c alebo nie. Lepšie si nahrať, alebo pošlite mi ju (jithesh.lrde @ gmail.com). S pozdravom Jithesh

Ahoj, urobil som pár opráv v kóde. Teraz to funguje. mailom V prípade, že sú tam ďalšie problémy. S pozdravom Jithesh

Môžete vložiť tento program begginners ako ja a vďaka

Ahoj som napísal 3D FDTD ukážkový kód MATLAB podľa knihy Sulivan. ABC používané pre tieto kódy je PML so 7 buniek.

Má niekto ešte tento kód som stuggling písať v ci vykonali alokácie pamäte atď a program beží, ale ja som nedostal žiadne hodnoty pre pole. Vďaka

Má niekto ešte tento kód som stuggling písať v ci vykonali alokácie pamäte atď a program beží, ale ja som nedostal žiadne hodnoty pre pole. Vďaka
Ak sa miesto toho, čo si myslíte, že je nevyhnutnou súčasťou vášho programu, ktoré nefungujú správne niekto môže byť schopný pomôcť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back